BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisZorlu Center'in hesabını mı verdi?----

Zorlu Center'in hesabını mı verdi?

Zorlu Center'in hesabını mı verdi?
13 Şubat 2014 - 07:34 www.finansgundem.com

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında Ahmet Nazif Zorlu’nun ifadesi alındı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen 17 Aralık yolsuzluk, rüşvet ve kara para aklama soruşturmasında işadamı Ahmet Nazif Zorlu ifade verdi.

Eski İçişleri Bakanı Muammer Güler’in oğlu Barış Güler, eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın oğlu Salih Kaan Çağlayan, iş adamı Rıza Sarraf, eski Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan’ın tutuklu bulunduğu yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında işadamı Nazif Zorlu ifade verdi. Zorlu’nun yanısıra Cemal Kalyoncu’nun da dün ifadesi alındı.

Dün sabah saatlerinde İstanbul Adalet Sarayı’na giden Zorlu’nun, soruşturmayı yürüten Savcı Ekrem Aydıner tarafından ifadesi alındı. İfadeden sonra Zorlu, ifadenin ardından adliyeden ayrıldı. 17 Aralık operasyonlarının birinci dalgasında hakkında herhangi bir işlem yapılmayan Zorlu, daha sonra soruşturmayı başlatan savcı Mehmet Yüzgeç tarafından ifadeye çağrılmıştı. Ancak Yüzgeç, Zorlu’nun ifadeye çağrıldığının ertesi günü soruşturmadan alınıp 1. Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi’ne duruşma savcısı olarak atanmıştı.

ZORLU CENTER’IN SONU HAYIR KURUMU

Taraf'ta yer alan habere göre, yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasının TOKİ ayağı ile ilgili ifadelerin devamının geleceği öğrenilirken, Zorlu’nun Karayolları’na ait araziye inşaa ettiği Zorlu Center akıllara geldi. AVM’nin imar izninin üç katı inşaatla nasıl açıldığına kimse akıl erdirememişti. Yasal boşluklardan faydalanılarak 232 bin metrekare inşaat iznine sahip alana 615 bin metrekare inşaa edilen Zorlu Center’ın sahibi Ahmet Nazif Zorlu, bir televizyon programında “Bir metrekare bile aştığını ispatlasınlar Zorlu Center’ın tamamını hayır kuruluşuna bağışlarım” demişti.
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • jerenimo13 Şubat 2014 16:35

    zorlu yanlış iş yapmaz

  • ky13 Şubat 2014 16:35

    zorlu okadar ahh aliyorki onlarin hesabini tüm mal varligini kaybetsede ödeyemez,,,,,insallah o günleri görürüz..

  • dümettü13 Şubat 2014 14:49

    zorlu grubu kuvvetlidir ama dümettü vermez kafamı kızdırıyor

  • LOKMA13 Şubat 2014 12:29

    Dikkat et, lokma seni yemesin, sen lokmayı ye !

  • GERİ ZEKALI13 Şubat 2014 10:04

    BEN HALKIM , BEN KOYUNUM, BEN GERİ ZEKALIYIM. HÜKÜMETİN GÖRMEK İSTEDİĞİ VE YARATTIĞI TABLO BU. BUNLARIN HEPSİ BU İHALELERİ ALIRKAN, BU AVM LERİ YAPARKEN VERDİLER BİRŞEYLER. BURADA ÖNEMLİ OLAN PARA DEĞİL. ONURLARINIDA SATTILAR. ÇOK YAZIK. UTANIYORUM BU REZİLLİKLERDEN , BU HABERLERDEN

  • dlbyz13 Şubat 2014 08:51

    başbakanın trabzon sevdası bitmiyor zorlu denizli li ama trabzondan sonra zorlu oldu büyü zorlu büyü aydında yeytinler kuruyor zorlu ama rnerji üretimi zorlu değil kolay ne incir ne zeytin ağacı diyeti gün gelir zorlu sentrı bitirir

  • mübarek13 Şubat 2014 08:30

    bir ekonomi sitesinin, önceliklerinden en önemlisi siyasete objektif bakmasıdır. Ancak siz tamamen bunun dışında safınızı belirlemişsiniz. kendinizin bile inanmadığı habere başkasını inandıramasınız.sonuç karalama olarak kalır sadece kendinizi aldatmış olursunuz. Bu halk bu kadar geri zekalı değil.(Yanlış anlamayın bu güne kadar AKP ye oy vermemiş birisiyim)