BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYellen, Çin'e gidecek----

Yellen, Çin'e gidecek

Yellen, Çin'e gidecek
27 Haziran 2023 - 11:47 www.finansgundem.com

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen yeni Çinli mevkidaşı ile ilk üst düzey ekonomik müzakereler için temmuz ayı başlarında Pekin'i ziyaret etmeyi planlıyor.


ABD Hazine Bakanı Janet Yellen yeni Çinli mevkidaşı ile ilk üst düzey ekonomik müzakereler için temmuz ayı başlarında Pekin'i ziyaret etmeyi planlıyor.

Bloomberg'in haberine göre Yellen, Nisan ayında yaptığı açıklamada, yolculuğunun uzun süredir beklendiğini ancak "uygun zamana" ertelendiğini söyledi.

Buna ek olarak, iç müzakerelere aşina olan kaynaklar, Biden yönetiminin Çin'deki bazı ABD yatırımlarını düzenleyecek ve potansiyel olarak durduracak bir yürütme emrinin tamamlanmak üzere olduğunu ve yetkililerin bunu Temmuz ayı sonlarında hazır hale getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Hazine Bakanı, bu yılın başlarında dünyanın en büyük iki ekonomisi arasındaki ilişkilerin bozulmasının ardından Pekin'e seyahat eden ikinci ABD kabine yetkilisi olacak. Dışişleri Bakanı Antony Blinken, mevkidaşı ile bir araya geldi. ABD'li ve Çinli yetkililer, Blinken ziyaretini verimli olarak nitelendirdi ve iki tarafın bir dizi konuda samimi görüşmelerde bulunduğunu söyledi.

Lagarde: Enflasyon hala çok yüksek

 

Yellen: ABD'nin resesyon olasılığı düştü

 

Yellen: Çin ile bağları koparmak büyük hata olur

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)