BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisYazgan Şarapçılık iflas erteleme talep etti----

Yazgan Şarapçılık iflas erteleme talep etti

Yazgan Şarapçılık iflas erteleme talep etti
20 Aralık 2015 - 06:30 www.finansgundem.com

İflas erteleme kararı alınması için mahkemeye giden şirket, sektörün en büyük 5 firması arasında bulunuyor.

İzmir 4. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin kararına göre, davacı Yazgan Şarapçılık Sanayi ve Ticaret Anonim şirketi 20 Kasım 2015’te aleyhine açılan iflasın ertelenmesi davası kapsamında, bir iyileştirme projesini mahkemeye sundu ve iflasın ertelenmesine karar verilmesini istedi.

Hacer Boyacıoğlu’nun Hürriyet’teki haberine göre bu kapsamda da şirketin yetkili temsilcilerinin, şirketi borç altına sokacak ve şirket mal varlığını eksiltecek işlemler yapabilmesinin kayyum onayına bağlı olması için şirkete denetim kayyumu atandı.
 
1943’TE KURULDU


Zor günler geçiren Yazgan Şarapçılık 1943 ylında İzmir Karşıyaka’da üretimine başlayan firmalardan. İzmir’de üretimine devam eden ve aynı zamanda bir aile şirketi olan firmada, şu anda 3. kuşak yönetimde bulunuyor. Firmayla ilgili çıkan haberlerde yaklaşık 300 dönüm bağda üretim yaptırdığı ve yıllık kapasitesinin 7 milyon litreyi aştığı bilgisi de yer alıyor.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali Ergül20 Aralık 2015 19:01

    Herşeyi araştıran ekonomist arkadaşlar, 2015'te kaç firma ne kadar bir tutar için iflas erteleme Aldı araştırın güzel ülkemin hali görülsün. Basit tablo ama hayal tv ve gazeteleri hala ülkeyi cennet gösteriyor