BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi Türkiye'nin en iyisi seçildi----

Yapı Kredi Türkiye'nin en iyisi seçildi

Yapı Kredi Türkiye'nin en iyisi seçildi
18 Ocak 2015 - 14:23 www.finansgundem.com

Yapı Kredi Türkiye'nin en iyi dış ticaret finansmanı bankası seçildi

Yapı Kredi, Euromoney’nin Dış Ticaret Finansmanı Araştırması 2015 kapsamında Türkiye’nin “En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası” seçildi. İthalat - ihracat işlemlerine yönelik tüm ödeme ve tahsilat işlemleri için sunduğu hizmetler sayesinde bu ödüle layık görülen Yapı Kredi, uzman kadrosuyla şirketlerin ihtiyaçlarına özel çözümler sunuyor. 2.000’in üzerinde şirketin değerlendirmeleri esas alınarak hazırlanan Euromoney Dış Ticaret Finansmanı Araştırması, farklı bölgelerde en iyi dış ticaret finansmanı bankalarının tespit edilmesini amaçlıyor.

Türk ihracatçısına destek veren öncü bir banka olarak dış ticarette Türkiye’nin en iyisi seçilmelerinin büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirten Yapı Kredi Kurumsal ve Ticari Bankacılık Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Feza Tan, şu değerlendirmede bulundu: “Yapı Kredi olarak dış ticaret finansmanı alanında ‘danışman banka’ imajıyla sunduğumuz hizmetlerle sektörün önde gelen kurumları arasında yer alıyoruz. Uzman kadromuz ve müşteri odaklı yaklaşımımızla geleneksel dış ticaret finansmanı ürünlerinde müşterilerimize verdiğimiz desteği sürdürürken, yapılandırılmış dış ticaret finansmanı ürünleri ve elektronik bankacılık çözümleriyle de farklılık yaratmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda şirketlere özel çözümler üreterek dış ticaret için müşterilerimizin spesifik alanlardaki ihtiyaçlarına karşılık veriyoruz. Bu alanda, Avrupa’nın en büyük ve köklü bankacılık gruplarından, ana hissedarlarımızdan UniCredit ve iştiraklerinin faaliyet gösterdiği ülkelerdeki deneyim, uzmanlık ve finansman kaynaklarından da yararlanıyoruz. 
Ayrıca muhabir bankalarımızla da müşteriye özel kurgulanan yapılar oluşturabiliyoruz. Uluslararası alanda aldığımız bu prestijli ödüller ise bizi çalışmalarımızda daha da motive ediyor.”

Yapı Kredi olarak Dış Ticaret Finansmanı alanında yaygın muhabir ağını kullanarak akreditif kredisi, harici garantiler, kabul/aval kredileri, ülke kredileri, Eximbank kredileri, sigortalı ihracat finansmanı, forfaiting ve ihracat faktoringinin yanı sıra ithalat ile ihracat işlemlerine yönelik ürün ve hizmetler de sunduklarının altını çizen Tan, “Her firmanın iş yapış biçimine yönelik işe özel ürün ve akışı dizayn ettiğimiz yapılandırılmış dış ticaret finansmanı ürünleri ile kalıcı rekabet avantajı yaratıyoruz” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)