BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriVebitcoin'de gözaltı sayısı 4'e yükseldi----

Vebitcoin'de gözaltı sayısı 4'e yükseldi

Vebitcoin'de gözaltı sayısı 4'e yükseldi
24 Nisan 2021 - 12:28 www.finansgundem.com

Türkiye'de kripto para birimlerini alıp satmak için kullanılan borsalardan Thodex'in batmasıyla Vebitcoin faaliyetlerini durdu, yöneticiler gözaltına alındı

Muğla merkezli kripto para işlem platformu Vebitcoin'in faaliyetlerini durdurduğunu açıklamasından sonra gözaltına alınan şirketin CEO'su İlker Baş'ın 2 yıl önce Karadağ'dan vatandaşlık aldığı öğrenildi. 'Baron' lakabıyla tanınan İlker Baş ile diğer 3 kişinin emniyetteki ifadeleri sürüyor.

Olayın ardından Muğla'nın Menteşe ilçesi Ortaköy Mahallesi'nde oturan Vebitcoin'in CEO'su İlker Baş, perşembe gecesi 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak villasına 2 kişinin duvardan atlayarak girmek istediği ihbarında bulundu. İhbarın ardından jandarma ekipleri, adrese sevk edildi.
Vebitcoin, Türkiye'de kripto para birimlerini alıp satmak için kullanılan borsalardan Thodex'in internet sitesine Salı akşamından itibaren erişilememesi ve soruşturma başlatılmasının ardından, internet sitesi üzerinden bir açıklama yayımlayarak işlemlerini durdurduğunu duyurmuştu.

Kripto paraların çevresel etkileri

 

Kripto para borsası Bitay battı mı?

 

Kripto Faruk'un diğer şirketi: HOPPARA

 

Thodex ve Vebitcoin mağdurları ne yapmalı?

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)