BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisÜnlü ekonomiste tacize hapis!----

Ünlü ekonomiste tacize hapis!

Ünlü ekonomiste tacize hapis!
04 Temmuz 2013 - 11:19 www.finansgundem.com

ABD'deki New York Üniversitesi'nin kadın profesörü, ünlü ekonomiste 1000'den fazla e-posta gönderince tutuklandı

New York Üniversitesi'nin kadın profesörlerinden Heleen Mees (44) evli ve 2 çocuk babası eski sevgilisi Citigroup'un baş ekonomisti Willem Buiter'e (63) 1000'den fazla e-posta gönderip taciz ettiği gerekçesiyle tutuklandı.
Hollandalı bir ekonomist olan Mees'in attığı e-postalarda tehdit, cinsel unsurlar ve hakaret içeren ifadeler bulunduğu belirtildi. Buiter, eski sevgilisinin 1 Temmuz 2011 ve 1 Temmuz 2013 yılları arasında gönderdiği e-postaları mahkemeye taşıdı. Buiter, eski sevgilisinin 3 Mayıs'ta kendisine ölü kuşların görüntüsünün yer aldığı bir fotoğraf gönderdiğini de belirtti. Tutuklanan Mees, daha sonra 5 bin dolarlık (9 bin 700 TL) bir kefaletle serbest bırakıldı. Mees gibi Hollanda asıllı olan Buiter, ekonomi profesörü Anne Sibert'le evli. Çiftin 22 yaşında bir oğulları, 19 yaşında da bir kızları bulunuyor.  Mees'in ise Fransızca ve Çince dahil 5 dil bildiği, çok önemli araştırmalara imza attığı ortaya çıktı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)