BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisUlusoy'dan Simit Sarayı’na transfer----

Ulusoy'dan Simit Sarayı’na transfer

Ulusoy'dan Simit Sarayı’na transfer
16 Eylül 2013 - 14:22 www.finansgundem.com

Simit Sarayı’ndan flaş transfer… Operasyonun dümenine o geçti...

Alp Gürdil, Simit Sarayı’nda operasyonun dümenine geçti. Burger King Türkiye’nin kurucu genel müdürü olarak tanıdığımız ve 10 yıl boyunca bu markanın yönetimini üstlenen Alp Gürdil, 2006-2013 yılları arasında Varan Konaklama’nın başındaydı. Varan’dan ayrıldıktan sonra kısa bir süre Ulusoy’da Genel Koordinatör olarak hem konaklama tesisleri hem de yurtdışı yatırımlardan sorumlu olan Gürdil, Simit Sarayı’nda yurtiçi ve yurtdışı operasyonlardan sorumlu İcra Kurulu Üyesi görevini üstendi.
Malum, Simit Sarayı son dönemde hızlı bir büyüme içinde. 2012’de 10’uncu yılını kutlayan Simit Sarayı, 250 şubesiyle kuşkusuz son dönemin en dikkat çeken girişimleri arasında yer alıyor. Şirket, yurtdışında da hızlı büyüyor. İlk yurtdışı mağazasını 2010’da Hollanda’da açan Simit Sarayı’nın şu anda Hollanda, Almanya, Kıbrıs ve Suudi Arabistan’da toplam 15 mağazası bulunuyor. (Ekonomist)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)