BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatTÜSED, SEİK seçimi aday listesini açıkladı----

TÜSED, SEİK seçimi aday listesini açıkladı

TÜSED, SEİK seçimi aday listesini açıkladı
19 Temmuz 2023 - 15:21 www.finansgundem.com

Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği (TÜSED), SEİK seçimi aday listesini açıkladı.

Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği, Sigorta Eksperleri İcra Komitesi (SEİK) seçimi aday listesini açıkladı. Dernekten yapılan açıklama şu şekilde:

Değerli Basın Mensupları ve Değerli Meslektaşlarımız,

Mesleğimiz, var olduğu günden bugüne birçok değerli meslektaşımızın çaba ve katkılarıyla kurumsal manada işlevini sürdürmüş, birçok gelişmeyi bünyesinde barındırarak birçok badireler atlatmış, bugünlere kadar gelmiş, varlığını sürdürmeye devam etmiştir.

Yine 5 yıllık bir süre sonunda eksperlik mesleğinin yetkili temsil organı olan Sigorta Eksperleri İcra Komitesi (SEİK) seçimlerinin yapılacağı bir süreci hep birlikte yaşamaktayız. Bilindiği üzere önceki duyurumuzda TÜSED ve SEİK yönetiminin ve diğer STK’ların birlikte hareket etmesinin, mesleğimize sağladığı olumlu katkıların, birlikte hareket etmenin ve yapılan çalışmalarda Komiteye destek vermenin mesleğimiz açısından ne kadar önemli olduğunun bilinciyle hareket ederek, Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği Yönetim Kurulu olarak yapılacak SEİK seçimlerinde aktif olarak rol alacağımızı beyan etmiş, TOBB tarafından seçim duyurusunun yapıldığı tarih itibarı ile seçim çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız.  

İlgili tarihten bu yana sigorta eksperlerinin, Türkiye genelindeki mesleki örgütlenmesi çerçevesinde, Yönetim Kurulumuz, Disiplin Kurulumuz, Bölge Temsilcilerimiz ve İl Temsilcilerimiz ile yapılan istişare toplantılarında üyelerimizin görüş ve desteklerini de alarak belirlemiş olduğumuz Asil ve Yedek Üye Adaylarımızın isimleri aşağıda yer almaktadır.

ASİL ÜYE ADAYLARIMIZ

1- Ahmet Nedim ERDEM

2- Sezai Seçkin DURAHİM

3- Âdem İREN

4- Burçin YASAN

5- Alp GÜLŞENER

6- Oğuz Vasıf İPKİN

7- Engin ÖZAYDIN

YEDEK ÜYE ADAYLARIMIZ

1- Murat Cumhur YENİHAYAT

2- Tamer TOPAL

3- Ali ÇAKIR

4- Savaş BOZDEMİR

5- Gökmen HACIALİOĞLU

6- Okan AYAZ

7- Umut ETLACAKUŞ

Kamuoyunun bilgilerine sunar, aday olan tüm meslektaşlarımıza başarılar diler, birlikteliğimiz ve dayanışmamızı tüm kamuoyuna sergileyeceğimiz, bir bayram havası içerisinde icra edeceğimiz seçimlerin mesleğimiz için hayırlı olmasını temenni ederiz.

Trafik sigortasına zam beklentisi

 

Türkiye e-ticaret sektörü 800 milyar TL’ye ulaştı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)