BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisTUGİAD'ın yeni başkanı Nuh Grubu'ndan geliyor----

TUGİAD'ın yeni başkanı Nuh Grubu'ndan geliyor

TUGİAD'ın yeni başkanı Nuh Grubu'ndan geliyor
24 Mart 2015 - 10:41 www.finansgundem.com

Eski başkanı MHP, Ankara Şube Başkanı AK Parti milletvikili aday adayı olan TÜGİAD’da heyecan büyük..

Siyasete yoğun ilgi gösteren sivil toplum örgütleri içinde yer alan Türkiye Genç İşadamları Derneği'nde (TÜGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yücelen ve Ankara Şube Başkanı Barış Aydın, milletvekilliği için aday adaylıklarını açıkladılar.

Ali Yücelen MHP'den, Barış Aydın ise AKP'den adaylık için yarışacak. Geçen hafta TÜGlAD başkanlığından istifa eden Ali Yücelen'in yerine başkanlık koltuğuna oturacak isim ise belirlendi. TÜGİAD'da başkanlık görevini Nuh Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Rahmi Çuhacı yürütecek.

Dernekte adı ilk etapta başkanlık için öne çıkan Yenigün Grubu'ndan Kemal Yenigün'ün özellikle Kuzey Afrika'daki inşaat projeleri dolayısı ile affını istemesinin ardından Çuhacı'nın adı üzerinde anlaşıldığı belirtiliyor.

Nuh Grubu'nun kurucularından Eskiyapan'ın üçüncü kuşak temsilcilerinden Çuhacı, TÜGİAD Başkan Yardımcılığı’nın yanı sıra G-20 Komite Başkanlığı’nı yürütüyordu. Çuhacı'nın başkanlığı, yakın zamanda bir araya gelecek TÜGİAD Yönetim Kurulu toplantısından sonra kamuoyuna açıklanacak.

900'e yakın üyesi bulunan TÜGİAD'ta başkanlık görevinden geçen hafta ayrılan Ali Yücelen'in Mersin’den milletvekili adaylığı için yarışacağı belirtiliyor. (EKONOMİST)
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)