BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiSpotify'den 20 milyon dolarlık darbe----

Spotify'den 20 milyon dolarlık darbe

Spotify'den 20 milyon dolarlık darbe
16 Haziran 2023 - 14:11 www.finansgundem.com

Meghan Markle'ın Spotify ile yaptığı 20 milyon dolarlık anlaşma sürpriz bir şekilde sonlandırıldı.

İngiltere Kralı Charles'ın oğlu Prens Harry ve ABD'li eşi Meghan Markle, 2020'de kraliyetteki üst düzey görevlerinden ayrılarak ABD'ye taşınmıştı.

Bu sürede ABD'li televizyoncu Oprah'a konuşan çift, kraliyetten bir üyeyi ırkçılıkla suçlamış ve bebeğin ten rengine dair konuşmaların sarayda döndüğünü açıklamıştı.

Bu süre zarfında Prens Harry, ABD'de yaklaşık 36.8 milyon sterlinlik bir kitap anlaşmasına imza atmış ve anı kitabında kraliyette yaşadığı sürece değinmişti. Prens Harry'nin buradaki itirafları gündem olmuştu. 

Prens Harry, kraliyeti suçlamasının yanı sıra abisi Prens William ile de ilişkilerinin kopukluğunu ve kendisine saldırdığını öne sürmüştü.

Ayrıca çift Netflix ile de yaklaşık 100 milyon dolarlık bir anlaşma yapmıştı. Çiftin kraliyete dair açıklamalarda bulunduğu Harry & Meghan adlı 6 bölümlük Netflix belgeseli eleştirilere yol açmıştı.

Meghan Markle ise tek başına dijital müzik devi Spotify ile iş birliğine gitmişti.

Perşembe günü yapılan açıklamada ise Prens Harry ve eşi Sussex Düşesi Meghan tarafından yönetilen bir medya grubunun yayın devi Spotify ile yaptığı milyonlarca dolarlık anlaşmanın karşılıklı mutabakatla sona erdiği belirtildi.

Çift, 2020 yılında 20 milyon dolar karşılığında anlaşma imzaladığından bu yana Archewell Audio podcasti altında sadece bir seri üretti.

Meghan Markle's Archetypes adlı program, Markle'ın etkili kadınlarla yaptığı tartışmalara akın etmesiyle podcast listelerinin zirvesine yerleşmişti ancak iki taraf ortak bir açıklamayla anlaşmanın sona erdiğini söyledi.

Açıklamada, "Spotify ve Archewell Audio karşılıklı olarak yollarını ayırmayı kabul etti ve birlikte yaptığımız dizilerle gurur duyuyoruz" denildi.

Meghan Markle'ın podcast projelerini tamamen sonlandırıp sonlandırmayacağına dair ise bir açıklama yapılmadı.(Habertürk)

Meghan Markle'ın babası: Ölüm döşeğinde sana yalvarıyorum!

 

Kral'ın intikamı: Prens Harry ve Meghan Markle evlerinden kovuldu!

 

Meghan Markle, kraliyet görevindeyken intihar eşiğine geldi

 

Meghan Markle: İstanbul muhteşem bir yer

 

Prens Harry ve Meghan Markle dev bir şirketler ağı kuruyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)