BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeghan Markle: İstanbul muhteşem bir yer----

Meghan Markle: İstanbul muhteşem bir yer

Meghan Markle: İstanbul muhteşem bir yer
23 Eylül 2022 - 14:38 www.finansgundem.com

İngiltere Kraliyet Ailesi’ne yönelik suçlamalarıyla tartışma yaratan Prens Harry’nin eşi ve Sussex Düşesi Meghan Markle, kendi blog’unda paylaştığı yazıda İstanbul’u öve öve bitiremedi.

İngiltere Kraliyet Ailesi'ne yönelik ırkçılık suçlamalarıyla büyük tartışma yaratan Prens Harry'nin ABD'li oyuncu eşi Meghan Markle, tatil için en sevdiği yerin İstanbul olduğunu açıkladı.

Kraliyet Ailesi'ne katılmadan önce sık sık tatil yaptığı bilinen Sussex Düşesi Markle, kendi blog'unda paylaştığı yazıda İstanbul'u “alışveriş merkezleriyle, tatlılarıyla ve göz alıcı binalarıyla” harika bir yer olarak niteledi. İstanbul’un hem kolay gidilebilir hem de ucuz olduğunu belirten Markle, İstanbul için “capcanlı bir şehir” dedi. Seyahat tutkunu olduğunu belirten Markle, “İstanbul'da geçirdiği 48 saatin seyahat hedefleri arasında ilk sırada yer aldığını” kaydetti.

Yazısında seyahat tavsiyelerinde bulunan Meghan Markle, “Kapalı Çarşı'sıyla, keşfedilmeyi bekleyen 3 binden fazla camiiyle, halıları ve baklavasıyla, kültür dolu mahalleleriyle, gidilmesi gereken hamamıyla ve elbette Boğaz'ıyla” İstanbul” ifadelerini kullandı. Markle, İstanbul'un iki yakasının da aynı derecede canlı olduğunu ve şehirde birçok şeyin bir arada bulunabildiğini ifade etti.

Ziyaretinde Beyoğlu'nda lüks bir otelde kaldığını yazan Sussex Düşesi, lokumu da “baş döndürücü” diye niteleyerek “Her saniyesine değer” dedi.

Harry ve eşi Megan 'Sussex Royal' markasını kullanmayacak

 

Prens Harry ve Megan Markle'ın akıl hocaları Obama çifti mi?

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)