BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatSigorta sektöründe ağır hasar beklentisi!----

Sigorta sektöründe ağır hasar beklentisi!

Sigorta sektöründe ağır hasar beklentisi!
19 Mart 2022 - 16:51 www.finansgundem.com

Ukrayna’ya yönelik işgal girişim küresel ekonomi üzerinde büyük bir baskıya neden olurken, sigorta sektörünün de bu gelişmeden ağır hasar alması bekleniyor.


FİNANSGUNDEM.COM-DIŞ HABERLER SERVİSİ

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali küresel sigorta sektöründe milyarlarca dolarlık kayıplara neden olması bekleniyor. Financial Times'a konuşan bir uzman, İngiliz sigorta devini Lloyd's'un kayıplarının 4 milyar dolara kadar çıkabileceğine dikkat çekti. Yaptırımlar sonrası sigorta şirketlerinin Rusya ve Beyaz Rusya’daki müşterilerine yönelik nasıl tutum alacakları ise belirsizliğini koruyor. Sigorta şirketleri kendi ülkelerindeki otoritelerden bu konuda sürekli görüş alıyor.

Bu arada, Marsh Küresel Havacılık Başkanı Garrett Hanrahan, mahsur kalan uçakların kurtarılmamasının, tarihin en büyük havacılık kaybı olabileceğini belirtti. Bu da 5 milyar dolar tutarında bir sigorta darbesi anlamına geliyor. Savaş daha da tırmanırsa, kayıpları gidermek için bir kamu-özel çözümünün araştırılması gerekebileceği görüşü de dile getiriliyor.

Financial Times , London Market Group CEO'su Caroline Wagstaff, "Bu korkunç durumun dalgalanma etkileri geniş çapta hissedilecek" dedi.

Sigortasız araç sayısı artıyor

 

Generali Sigorta’da güç savaşları

 

Sigorta eksperleri TÜSED Bahar Çalıştayı'nda bir araya geldi

 


 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)