BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatSiber güvenlikte çığır açan sigorta uygulaması----

Siber güvenlikte çığır açan sigorta uygulaması

Siber güvenlikte çığır açan sigorta uygulaması
15 Ekim 2020 - 17:51 www.finansgundem.com

Sigorta şirketi Ironshore police sahibi işletmelerde siber güvenliğin ihlal edilmesi durumunda zaman kaybetmeden alarma geçen bir mobil uygulama tasarladı

FINANSGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

New York merkezli sigorta şirketi Ironshore güvenlik bildirimi ve ihlallerin çözümünü kolaylaştıran bir mobil uygulama geliştirdi.

Siber yanıt uygulaması, poliçe sahiplerine taleplerin bildirimini ve işletmelerin düzenli çalışamama süresini en aza indirmek için sistem ihlallerinin çözümüne yardımcı olmayı ve siber güvenlik profesyonellerinden oluşan bir ekibe doğrudan erişim sağlamayı amaçlıyor.

Insurance Business’ın haberine göre mobil uygulama bir ihlalin bildirilmesi halinde, alarma geçerek otomatik olarak sigorta sahibi üzerinden çağrı merkezini uyarıyor. Uyarıyla birlikte siber güvenlik uzmanlarıyla ve Ironshore’un uzman ekibiyle iletişime geçen sigorta müşterisinin sorununun hızlı bir şekilde çözülmesi amaçlanıyor.

Ayrıca bildirimler sigortalının tercih ettiği listedeki iş ortaklarına, sigorta danışmanlarına, sigortacılara veya hukuk müşavirlerine de gönderilebiliyor.

Güvenlik açığıyla ilgili fotoğraf ve belgeler doğrudan uygulama üzerinden de yüklenebiliyor.

Poliçe sahipleri, hem Android hem de Apple cihazlarında veya ücretsiz bir özel yardım hattı üzerinden siber yanıt mobil uygulamasına erişebiliyorlar.

Ironshore Siber-Teknoloji Sigortaları Yöneticisi Davit Standish uygulamayla ilgili, “Bir siber vaka durumunda acil tepki vermek çok önemlidir. Siber yanıt mobil uygulamamız poliçe sahiplerine ihlalleri mümkün olduğunca etkili ve verimli bir şekilde kontrol altına almak ve çözmek için uzman ekibimize hızlı erişim sağlıyor” ifadelerini kullandı.

Pandemide hayat sigortası satışları yükseldi

 

Fitch sigorta şirketine verdiği kredi notunu geri çekti

 

Küresel ödeme şirketlerinde dev ortaklık

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)