BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisSelin Sayek Böke'den Başçı'ya eleştiri----

Selin Sayek Böke'den Başçı'ya eleştiri

Selin Sayek Böke'den Başçı'ya eleştiri
26 Ocak 2016 - 16:22 www.finansgundem.com

CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, Merkez Bankası Başkanı'nın piyasalara karışık sinyaller gönderdiğini söyledi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, Bloomberg HT'ye yaptığı değerlendirmede Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı'nın piyasalara karışık sinyaller gönderdiğini söyledi.

Böke, bugünkü enflasyon raporunun kendisini hayal kırıklığına uğrattığını belirterek "Bir Merkez Bankası Başkanı eğer enflasyon hedefini tutturamamak yönünde tutarlı olmaya devam eder ve tutturamayacağının işaretini de vermeye devam ederse o zaman ister istemez MB'nin yaptığı açıklamalar piyasayı sakinleştirmek, yol göstermek öngörüyü oluşturmak için öncü gösterge olma becerisini kaybeder ve volatilitenin kaynağı haline dönüşür.. Merkez Bankası enflasyonu kontrol altında tutmakta o derece yılgın bir senaryo ortaya koyuyor ki o da artık volatilitenin kaynağı haline gelmiş oluyor" yorumunu yaptı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Malkoçoğlu26 Ocak 2016 18:12

    Sn.Böke HT Bloomberg de de izledim görüşlerinizi tebrik ediyorum, CHP içinde de bilgili ve ideal hizmet yaşında insanlar var ama lider faşizminin en yoğun hissedildiği partide bakalım tutunup iyi yerlere gelebilecekmisiniz. Yukarıdaki görüşlerinizi SN.Cumhurbaşkanı da belirtip Sn.Başçıyı eleştirmişti ama partiniz de Cumhurbaşkanımıza fırça atmıştı.