BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporŞampiyonlar Ligi'nde tarihe geçen hakem----

Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçen hakem

Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçen hakem
03 Aralık 2020 - 16:55 www.finansgundem.com

2019'da İstanbul'da UEFA Süper Kupa finalini yöneterek bir ilke imza atan Fransız Stephanie Frappart, şimdi de Şampiyonlar Ligi'nin ilk kadın hakemi olarak tarihe geçti.

İtalya'nın Torino kentinde dün akşam oynanan Juventus-Dinamo Kiev karşılaşması, bir kadın hakem tarafından yönetilen ilk Şampiyonlar Ligi maçı olarak tarihe geçti.

Fransız hakem Stephanie Frappart, erkekler arasındaki bir Şampiyonlar Ligi maçını yöneten ilk kadın oldu. Maç bu özelliğiyle İtalyan basını tarafından "tarihi" diye nitelendi.

La Stampa gazetesi dünkü maçtan bir fotoğrafı bugün baş sayfasından "Stephanie tarihi böyle değiştirdi" başlığıyla yayımladı. Gazete, "futbolda devrim" olarak nitelediği maçla Frappart'ın "sessizce tarihe geçtiği" yorumunu yaptı.

Corriere della Sera,  Frappart'ın maç öncesinde "Kızlar için bir örnek teşkil etmeyi umuyorum. Kız çocuklarına, büyük hırsla hayal kurun diyorum" dediğini yazdı.

La Repubblica gazetesi de Frappart'ın maç yönetimini "kusursuz" olarak tanımladı.

36 yaşındaki Stephanie Frappart, daha önce de Ağustos 2019'da İstanbul'da oynanan Liverpool-Chelsea maçını yöneterek UEFA Süper Kupa finalinin ilk kadın hakemi olmuştu.

Frappart'ın yönettiği ve Juventus'un 3-0 kazandığı dün akşamki maçta, İtalyan takımında oynayan Cristiano Ronaldo da 750. golünü attı. (BBC Türkçe)

Hong Konglu medya patronuna yolsuzluk suçlaması

Türkiye’den ABD’ye doğum kaçakçılığı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)