BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürkiye’den ABD’ye doğum kaçakçılığı----

Türkiye’den ABD’ye doğum kaçakçılığı

Türkiye’den ABD’ye doğum kaçakçılığı
03 Aralık 2020 - 16:02 www.finansgundem.com

ABD New York'ta 6 kişiye yapılan suçlama; Türkiye'den hamile kadınları doğum yapmak üzere yasa dışı yollarla ülkeye getirmek

ABD'nin New York kentinde savcılık, 6 kişiye, çocukların doğum yoluyla ABD vatandaşlığına hak kazanmasını isteyen anne adaylarının sahte iş ve turist vizeleriyle ülkeye getirilip, doğum masraflarının da federal sağlık yardım programı "Medicaid" aracılığıyla karşılandığı suçlaması yöneltti.

ABD'de 119 çocuğun doğumuna aracılık etmekle suçlanan şüphelilerin, Türkiye'de sosyal medyada "Bebeğim ABD'de doğmalı", "Amerika'da doğum" başlıkları ile paylaşım yaparak anne adaylarına ulaştıkları ve kişi başına en az 7 bin 500 dolar tahsil ettiğini iddia etti.

Savcılık, İ.A. ve S.K. adlı kişilerin liderlik ettiği şebeke üyelerini, sağlık sistemini 2,1 milyon dolar zarar uğratmakla suçladı.

ABD yasalarına göre, ülke sınırlarında doğan her çocuk doğrudan vatandaşlığa hak kazanıyor.

ABD'nin son seçimlerde görevinden olan başkanı Donald Trump liderliğindeki bir önceki hükümet, yabancı ülke vatandaşlarının doğum için ABD'ye gelmesini sınırlamak üzere, 2020 yılının başında yaptığı düzenlemeyle hamile kadınlara, sağlık açısından ABD'de doğum yapmanın zorunlu olduğu durumlar dışında turist vizesi verilmesini yasaklamıştı.

Aviva borçlarını azaltmak için varlık satıyor

Hong Konglu medya patronuna yolsuzluk suçlaması

Erdoğan: Aileye yönelik her tehdidi varlığımıza yapılmış kabul ediyoruz

AXA Sigorta o pazardan çekiliyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)