BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTFF'den flaş yabancı hakem açıklaması: Bu hafta başlıyor----

TFF'den flaş yabancı hakem açıklaması: Bu hafta başlıyor

TFF'den flaş yabancı hakem açıklaması: Bu hafta başlıyor
12 Nisan 2024 - 11:25 www.finansgundem.com

TFF, bu haftadan itibaren sezon sonuna kadar haftanın kritik maçlarında yabancı VAR hakemi görevlendirileceğini duyurdu.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) UEFA ve Avrupa'nın 5 ülke federasyonu ile görüşmeleri sonucunda, Trenyol Süper Lig'in 32'nci haftasından lig sonuna kadar haftanın kritik maçlarında yabancı Video Yardımcı Hakemi (VAR) görevlendirilecek.

Ligin 32'nci haftasındaki MKE Ankaragücü - Gaziantep FK, Fatih Karagümrük - Fenerbahçe ve Alanyaspor - Galatasaray karşılaşmalarında yabancı video yardımcı hakemi görev alacak.

TFF tarafından sadece Avrupa'nın üst düzey liglerinden; İtalya, İspanya, Almanya, Hollanda ve Portekiz futbol federasyonlarına yapılan Video Yardımcı Hakemi (VAR) talebi, ilgili ülke federasyonları tarafından kabul edildi.

Yabancı Video Yardımcı Hakeminin (VAR) görev yapacağı müsabakalarda iletişim dili Türkçe ve İngilizce olacak. Bu nedenle; Video Yardımcı Hakemin (VAR) yanında İngilizce iletişim kurabilen AVAR, AVAR 2 ve VAR Destekçisi (VAR Support) görev yapacak.

Büyükekşi TFF için seçim kararını açıkladı

 

TFF duyurdu: Üç başkan PFDK'ya sevk edildi!

 

TFF açıkladı, Süper Lig'in yeni yayıncısı belli oldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)