BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya cepheye moral için bando takımı gönderiyor----

Rusya cepheye moral için bando takımı gönderiyor

Rusya cepheye moral için bando takımı gönderiyor
18 Aralık 2022 - 16:54 www.finansgundem.com

Rusya Savunma Bakanlığı yeni kurulan askeri bando ekibi 'Cephe Müzik Tugayı''nın Rus askerlerine moral vermesi amacıyla savaşın ön cephelerine gönderileceğini açıklarken Savunma Bakanı Şoygu'nun da birlikleri ziyaret ettiği bilgisine ulaşıldı

Rusya, askerlerinin morallerini yükseltmek amacıyla Ukrayna'daki savaşın ön cephelerine bando takımı göndereceğini açıkladı.

Rus Savunma Bakanlığı bu hafta vokalistlerin ve müzisyenlerin katılımıyla "cephe müzik tugayı"nın kurulduğunu duyurdu.

İngiltere Savunma Bakanlığı da Pazar günü yayınladığı bir istihbarat güncellemesinde bu tugaydan söz ediyor.

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu'nun da Ukrayna'da savaşan birliklerini ziyaret ettiği belirtildi.

Savunma Bakanlığı, Telegram üzerinden yaptığı açıklamada Şoygu'nun, "birliklerin konuşlandığı bölgelerde uçuş yaptığını ve özel askeri operasyon bölgesindeki Rus birliklerinin ileri pozisyonlarını kontrol ettiğini" belirtti.

Bakanlık, Şoygu'nun "cephe hattındaki birliklerle" ve bir "komuta merkezinde" konuştuğunu kaydetti. BBC ziyaretin ne zaman gerçekleştiğini ya da Şoygu'nun Ukrayna'yı ziyaret edip etmediğini teyit edemiyor.

Söz konusu ziyaret, İngiltere savunma yetkililerinin, düşük moralin "Rus kuvvetlerinin büyük kısmında önemli bir kırılganlık" yarattığına dair tespitlerde bulunduğu bir dönemde gerçekleşti.

Müzik tugayı kurulmadan önce halka müzik aletleri bağışlamaları çağrısı yapılmıştı.

İngiliz yetkililer bu tugayın, morali artırmak için "askeri müzik ve organize eğlencenin" tarihteki kullanımına denk düştüğünü belirtiyor.

Ancak "çok yüksek kayıp oranları, zayıf liderlik, maaş sorunları, ekipman ve mühimmat eksikliği ve savaşın hedefleri konusunda belirsizlik" nedeniyle endişeli olan birliklerin dikkatini dağıtma konusunda bu tugayın ne kadar işe yarayacağı sorgulanıyor.

Rus yayın kuruluşu RBC'nin haberine göre tugay, Devlet Başkanı Vladimir Putin'in seferberlik ilanı ardından askere alınan birliklerin yanı sıra "gönüllü olarak askerlik hizmetine giren profesyonel sanatçılardan" oluşuyor.

Savunma Bakanlığı'nın açıklamasına göre yeni birlik "özel askeri operasyona katılanlar arasında yüksek ahlaki, siyasi ve psikolojik durumu [korumakla]" görevli olacak. (BBC Türkçe)

Zelenskiy: Rusya'nın büyük saldırılar için yeterli füzesi var

Rusya: Türkiye, NATO üyesi olabilir ancak AB'nin parçası olamaz

Rusya, Ukrayna'ya 60'tan fazla füze fırlattı

Ukrayna: Esir değişimiyle 64 askerimiz ve bir ABD vatandaşı serbest bırakıldı

Kiev’de dev yılbaşı ağacı! O ülkelerin bayraklarıyla süslenecek

Kosova’da barikat savaşları! Sırplar yenisini kurdu

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Naciye18 Aralık 2022 17:28

    Bunlar tarihte kalmış sahtekarlıklar kimi inançlarla kimi davul zurnayla kimi din iman ticaretiyle insanları sürekli gaza getirerek şahsi çıkarlarını insanlığın gelişiminin evriminin önünde tutarak sürekli çıkar saglamışlardır günümüzde de oldugu gibi bunların yatacak yerleri yok