BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKiev’de dev yılbaşı ağacı! O ülkelerin bayraklarıyla süslenecek----

Kiev’de dev yılbaşı ağacı! O ülkelerin bayraklarıyla süslenecek

Kiev’de dev yılbaşı ağacı! O ülkelerin bayraklarıyla süslenecek
17 Aralık 2022 - 18:30 www.finansgundem.com

Kiev'e, yaklaşan 25 Aralık Noel Bayramı ve yeni yıl kutlamaları için 12 metre uzunluğunda yapay bir yılbaşı ağacı dikildi. Kiev Belediye Başkanı Vitali Klitschko, ağacın alt kısmının Ukrayna'ya destek olan ülkelerin bayraklarıyla süsleneceğini söyledi.


Kiev Belediye Başkanı Vitali Klitschko bugün resmi sosyal medya hesaplarından açıklama yaparak 12 metrelik yapay bir yılbaşı ağacı dikildiğini duyurdu.

Ağacı, boyun eğmezliğin bir sembolü olarak nitelendiren eski Dünya Ağır Sıklet Boks Şampiyonu Klitschko, yaşanan elektrik sıkıntısı nedeniyle ağacın belli saatlerde enerji tasarruflu ışıklarla aydınlatılacağını belirtti.

Bahsi geçen ışıkların jeneratörle şarj edileceğini ifade eden Klitschko, ağacın alt kısmının Ukrayna’ya destek olan ülkelerin bayraklarıyla süsleneceğinin altını çizdi. Belediye Başkanı Klitschko, ağaç ve aydınlatma için para harcanmadığını, hepsinin hayırseverlerin yardımıyla yapıldığını belirtti.

BİR GÜNDE 72 FÜZE

Rusya’nın gerçekleştirdiği füze ve drone saldırıları sonrasında Ukrayna’nın enerji alt yapısı zarar görerek enerji sıkıntısı yaşanmaya başlamıştı. Bu sebeple ülkede sık sık elektrik kesintileri ile enerji tasarrufu yapılmaya başlandı.

Ukrayna hükümeti dün düzenlenen saldırılarla ilgili “Sabah 09.00 itibariyle Rus ordusu, hava ve deniz kuvvetleri aracılığıyla Ukrayna toprakları üzerinde 72 füze ateşledi. Kiev, Harkiv, Dnipropetrovsk, Poltava, Kryvyi Rih, Odesa, Herson ve Kremenchuk’taki alt yapı tesisleri hedef alındı. Elektrik kesintisine ek olarak, en az 6 bölgede hücresel iletişim, internet ve su temininde ciddi kesintiler yaşanıyor. Beş bölgede demiryolunun işletilmesinde ciddi sorunlar yaşanıyor” açıklamasını yaptı.

Hedef Kiev: Kara harekatı kapıda!

 

Kiev'de patlama sesleri

 

Zelenskiy'den, Kiev Belediyesi'ne eleştiri

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)