BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZelenskiy'den, Kiev Belediyesi'ne eleştiri----

Zelenskiy'den, Kiev Belediyesi'ne eleştiri

Zelenskiy'den, Kiev Belediyesi'ne eleştiri
26 Kasım 2022 - 00:59 www.finansgundem.com

Zelenskiy, bu haftaki en önemli görevlerinden birinin, enerji altyapılarındaki onarım çalışmaları olduğunu söyleyerek, Kiev Belediyesi'ne kesintilere yeterince hızlı müdahale edememe eleştirisinde bulundu.

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, sosyal medya platformu Telegram üzerinden görüntülü bir mesaj paylaştı.

Zelenskiy yaptığı paylaşımda, ülke çapında 12 milyon abonenin elektriksiz kaldığını açıklayarak, onarım çalışmaları neticesinde 6 milyona yakın aboneye elektrik hizmetinin yeniden verildiğini duyurdu.

Ülkesinin Kiev, Odessa, Dnipro, Vinnitsa ve Lviv bölgelerinde elektrik kesintilerinin sürdüğünü kaydeden Zelenskiy, sorunları en kısa süre içinde çözmek için çaba sarf ettiklerini vurguladı.

Enerji altyapılarını onarım çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Zelenskiy, "Bu hafta da diğer ürünlerde olduğu gibi kilit görevimiz enerjidir" dedi.

Elektrik, su, telefon ve internet bağlantısı gibi sorunlara karşı ülke genelinde binlerce 'Yenilmezlik Noktaları' kurulduğunu hatırlatan Zelenskiy, Kiev sakinlerinin, söz konusu bazı merkezlerin çalışmasından şikayetçi olduğunu aktardı.

Zelenskiy, "Bu akşam itibarıyla şehirde (Kiev) 600 bin abonenin elektriği kesilmiş durumda. Birçok Kiev sakini 20, hatta 30 saatten fazla elektriksiz kaldı. Ben belediyeden kaliteli işler bekliyorum. Kiev'deki Yenilmezlik Noktaları'na saygısızlık ettiği için kimse kimseyi affetmeyecek. Lütfen daha ciddi olun" ifadelerini kullandı.

Zelenskiy, halkı elektriği tasarruflu kullanmaya davet etti.

Zelenskiy: Ukrayna genelinde "Yenilmezlik Noktaları" projesini başlattık

 

Zelenskiy: ''Ağır'' elektrik sorunları var

 

Rus saldırıları sonucu Ukrayna karanlığa gömüldü

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)