BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisReza Zarrab liderliğini açıkladı----

Reza Zarrab liderliğini açıkladı

Reza Zarrab liderliğini açıkladı
21 Mayıs 2015 - 06:44 www.finansgundem.com

Reza Zarrab, Volgam Gıda'nın 847 milyon dolarlık hacimle Türkiye’nin en çok ihracat yapan 13. firması olması üzerine bir açıklama yaptı...

Reza Zarrab’ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Royal Holding’in bağlı şirketlerinden Volgam Gıda kuyumculuk alanında 2014 yılında Türkiye’nin en çok ihracat yapan firması oldu. Volgam Gıda 2014'te 847 milyon dolar ihracat yaptı.

Konuyla ilgili olarak Royal Holding’den bir basın açıklaması yapıldı.

İşte o açıklama:

"Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) açıkladığı TİM 1000 - 2014 yılı En Çok İhracat Yapan 1000 Şirket Listesinde, Holding’imizin iştiraki olan Volgam Gıda, 847 milyon dolarlık hacimle Türkiye’nin en çok ihracat yapan 13. firması oldu. Volgam Gıda, kendi alanındaki Kuyumculuk faaliyet kolunda ise Türkiye’nin en çok ihracat yapan firması ünvanını elde etti. Royal Holding, tüm iştirak firmaları ile ülkemizin ihracatına daha da katkıda bulunmak üzere, çalışmalarına ara vermeden devam edecektir."

TEK SAHİBİ ZARRAB

İstanbul Ticaret Odası kayıtlarına göre 25 Mart 2011’de kurulan Volgam Gıda’nın daha önceki yöneticileri arasında Umut Bayraktar ve Türker Sargın yer aldı.

Şirket daha sonra yönetim değişikliğine gitti. 500 bin TL sermayeli şirketin tek pay sahibi Rıza Zarrab olarak yer alıyor. İTO kayıtlarına göre Volgam Gıda ‘Meslek Grubu’ olarak kuyumculuk sektörüne kayıtlı.  Firmanın iş konusu alanına ilişkin ise “Her türlü gıda maddelerini, almak,satmak, ithal ve ihraç etmek, transit ticaretini ve uzaktan ticaretini yapmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek ve 24.4.2013 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler…” bilgisi yer alıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)