BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisNihat Özçelik ve 7 kişinin gözaltına alınmasında yeni gelişme----

Nihat Özçelik ve 7 kişinin gözaltına alınmasında yeni gelişme

Nihat Özçelik ve 7 kişinin gözaltına alınmasında yeni gelişme
27 Aralık 2023 - 08:27 www.finansgundem.com

Gözaltına alınan borsacı Nihat Özçelik ve 7 kişinin Cuma günü hakim karşısına çıkması bekleniyor.

BORSAGUNDEM.COM

Borsacı Nihat Özçelik ve birlikte hareket ettiği belirlenen 7 kişinin gözaltına alınmasının ardından yeni gelişmeler yaşanıyor.

Borsa Gündem'e gelen bilgilere göre, aralarında Özçelik'in de bulunduğu 8 kişinin yarın sabah Bayrampaşa Devlet Hastanesi'ne sevk edilmesi bekleniyor.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca 7 ayrı suçla ilgili yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 8 kişinin Cuma günü hakim karşısına çıkacağı da Borsa Gündem'e gelen bilgiler arasında.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Soruşturma Bürosu tarafından, "rüşvet", "kişisel verilerin hukuka aykırı olarak ele geçirilmesi", "şantaj", "yargı görevini yapanı etkilemeye teşebbüs", "kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma", "resmi belgede sahtecilik" ve "görevi kötüye kullanma" suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında 8 şüpheli düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınmıştı.

Savcılığın açıklamasında "Şüphelilerin ikamet ve işyerlerinde yapılan aramada 1 adet ruhsatsız uzun namlulu silah, 2 adet çelik yelek ve dijital materyallere el konulmuştur" denildi.

3 AY SÜREN TEKNİK İNCELEME SONUCU GÖZALTI KARARI

Şüpheliler hakkında borsa manipülasyonuna yönelik herhangi bir soruşturma bulunmadığı belirtilirken, bazı kaynaklar tarafından Nihat Özçelik'in Mesut Çilingir, Işık Ökte ve Kurthan Atmaca ile olan ilişkilerinin de incelendiği öne sürüldü.

Söz konusu operasyon için ise yaklaşık 3 ay önce düğmeye basıldığı ve bu süre kapsamında Nihat Özçelik hakkında teknik inceleme yürütüldüğü öğrenildi.

Büyük operasyon! Borsacı Nihat Özçelik ve 8 kişi gözaltında

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)