BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisNevzat İlaç'a yeni genel müdür----

Nevzat İlaç'a yeni genel müdür

Nevzat İlaç'a yeni genel müdür
18 Temmuz 2014 - 10:08 www.finansgundem.com

Mustafa Nevzat İlaç Sanayii'nin yeni genel müdürü Alper Üreten oldu

Amgen Türkiye ve Mustafa Nevzat İlaç Sanayii’nin Genel Müdürlüğü’nü Temmuz 2014’ten itibaren Alper Üreten yürütmeye başladı. Üreten’in görevi devraldığı, Mustafa Nevzat İlaç’ta 11 yıldır Genel Müdürlük görevini sürdüren M. Levent Selamoğlu ise yılsonuna kadar Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapacak.

Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği’nden mezun olduktan sonra San Fransisco Golden Gate Üniversitesi’nde finans alanında MBA derecesi alan Üreten, profesyonel iş hayatına finans alanında Bristol Myers Squibb’te başladı. Şirketin 2003’te Fransa’da yerleşik Avrupa Ürün Finans Müdürlüğü, ardından da Ortadoğu, Türkiye, Rusya ve Afrika Finansal Planlama Direktörlüğü görevlerinde bulunan Üreten, 2007 yılında şirketin Ortadoğu Ülke Müdürü oldu.
Farklı alanlarda önemli başarılara imza atan Üreten, 2011 yılında Bristol Myers Squibb Türkiye Genel Müdürlüğü’ne atandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)