BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisMuratbey’den ABD’de gövde gösterisi----

Muratbey’den ABD’de gövde gösterisi

Muratbey’den ABD’de gövde gösterisi
08 Nisan 2016 - 16:22 www.finansgundem.com

ABD’de düzenlenen doğal ürünler fuarına katılan Muratbey, inovatif ürünlerinin tanıtımının yanı sıra yeni iş bağlantılarının da altyapısını oluşturdu.

Türkiye’nin doğal ve sağlıklı gıda üretiminde öncü peynir markası Muratbey, ABD’de düzenlenen “Expo West 2016 California Gıda Fuarı”nda yenilikçi ürünleri ile büyük ilgi gördü. Muratbey, fuarda birbirinden lezzetli; Burgu, Topi ve Sürmeli peynir çeşitleri ile gövde gösterisi yaptı.
Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği fuar, organik, doğal, sağlıklı yaşam ve alternatif tıp sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirdi. 15’i aşkın ülkeye peynir ihracatı yapan Muratbey, fuarda doğal ve besleyici ürünlerinin tanıtımının yanı sıra birçok iş bağlantısının da altyapısını oluşturdu.
Sağlıklı ve yenilikçi peynir üretiminde öncü, inovasyon ödüllü Muratbey markası, taze kaşar peyniri, Burgu Peynir, yöresel peynirler, Naturena gurme peynirler, beyaz peynir, sürülebilir peynirler, geleneksel peynirler ve tereyağı kategorileri başta olmak üzere çok geniş bir ürün yelpazesine sahip.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)