BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisMurat Ülker'e rakibinden jest----

Murat Ülker'e rakibinden jest

Murat Ülker'e rakibinden jest
01 Ocak 2015 - 08:12 www.finansgundem.com

Ülker'in patronu Murat Ülker'e Eti Bisküvileri'nin Onursal Başkanı Firuz Kanatlı'dan kek armağan edildi

Dünyanın en büyük bisküvi şirketlerinden İngiliz United Biscuits’i 3.2 milyar dolara satın alarak 2014’te Türkiye tarihinin en büyük satın almasına imza atan Yıldız Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, bugün instagram hesabından “çok anlamlı” bir fotoğraf ve mesaj yayınladı.

Habertürk'ten Ufuk Korcan'ın haberine göre, Murat Ülker, instagram hesabına yüklediği pasta fotoğrafıyla ilgili olarak “Firuz amcam bana kek yollamış. Teşekkürler Firuzhan bey…” notunu düştü. 
Murat Ülker’e pasta gönderen Ülker’in Türkiye’deki en büyük rakibi ETİ’nin kurucusu ve Onursal Başkanı Firuz Kanatlı’ydı.  Murat Ülker, pasta jesti için Firuz Kanatlı’nın oğlu ETİ YönetimKurulu Başkanı Firuzhan Kanatlı’ya da teşekkür etti.

Murat Ülker’in sosyal medyadaki bu paylaşımı üzerine takipçilerinden “Rekabetin Güzelliği…”, “Tatlı rekabet” gibi yorumlar geldi.  
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fonfk magduru01 Ocak 2015 14:29

    ee birde ülker e sorsaniz bu fonfk.deki ky.kiyimini cokmu planlamis?? garibana yillar önce misliyle sattigi hisseler simdi %30 fiyatina geri istemek?? hangi vijdan a sigiyor bu ?