BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriMorgan Stanley de Bitcoin’e yöneldi----

Morgan Stanley de Bitcoin’e yöneldi

Morgan Stanley de Bitcoin’e yöneldi
13 Şubat 2021 - 22:35 www.finansgundem.com

ABD’nin dev bankası Morgan Stanley de birçok kurum sonrası Bitcoin’e yatırım yapmayı değerlendiriyor

Morgan Stanley’in 150 milyar dolarlık yatırım fonu, Bitcoin’e yatırım yapmayı değerlendiriyor.

Bloomberg haberine göre, bankanın Counterpoint Global birimi, kripto paralarda yatırımcıları için uygun seçenekleri araştırıyor. Haberde, böyle bir yatırımın şirket ve regülatörlerin onayına ihtiyacı olduğu belirtiliyor.

Finans dünyasında Bitcoin’e olan ilgi, fiyat artışıyla orantılı olarak arttı. Son dönemde yaşanan yükseliş, piyasa değeriyle en büyük olan Bitcoin’i gözde haline getirdi. JPMorgan, talep olması hâlinde müşterileri adına Bitcoin alım satımı yapabileceğini bildirirken ABD’nin en eski bankası ve dünyanın en büyük saklama hizmetleri sunan kuruluşu olan BNY Mellon da bu yıl kripto paralar için saklama hizmeti sunmaya başlayacağını açıkladı.

Morgan Stanley tarafı, konu ile ilgili yorum yapmazken, Dennis Lynch liderliğindeki Counterpoint Global departmanı, ağırlıklı olarak bilgi teknolojileri, finans ve iletişim hizmetleri sektörlerindeki şirketlere yatırım yapıyor. Birimin en büyük yatırımları arasında Fastly, Amazon, Overstock, Spotify ve Shopify gibi şirketler bulunuyor.

Twitter CEO'su ve Jay-Z Bitcoin fonu kuruyor

Bitcoin madencileri 60 dakikada 4 milyon dolar kazandı

Twitter CFO'su "Bitcoin ödemelerini değerlendiriyoruz"

Mastercard'dan kripto paralar ile ödeme hamlesi

Tarihi banka kripto para işlemlerine başlıyor

 

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mahser14 Şubat 2021 22:55

    Satış zamanı gelmiştir.

  • sunay akın14 Şubat 2021 22:48

    Ortada resmi bir girişim yok! Sadece bankanın söylentileri var 150 milyar dolarlık alabiliriz diyor. Ayrıca Elon Musk gibi bir ergen twitter üzerinden dogecoin tweetleri atıyor onu yükseltiyor sonrasında bitcoin aldığını belirtiyor! Yani dogecoin ile alakası yokmuş sonuç ne oluyor dogecoin 1 haftada %20 değer kaybediyor. Bir ürüne ne kadar ilgi varsa tepeden çakma ihtimali de ekonomide yüksektir. Riski aşırı yüksek olan bir yatırım aracı forexte kaldıraç sistemi ile eş değer olup, kazanma ihtimaliniz bu gibi sistemlerde yazıldığı gibi %13 altıdır!!!

  • Koin14 Şubat 2021 21:25

    Bu haberlerim benzeri de her yerde demek ki ele verme zamanları gelmiş.

  • Karagülle13 Şubat 2021 23:16

    İyi kripto reklamları yapılıyor.ardından bir olumsuz haber hooop cukka paralar yalan oldu.trilyon dolar olsa dönüp bakmam.hırsına nefsine yenilip bakanlarda sakın ağlamasın.