BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisMedyada büyük kavga!----

Medyada büyük kavga!

Medyada büyük kavga!
10 Ekim 2013 - 18:24 www.finansgundem.com

AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik'in canlı yayında sözlediği sözler medya devlerini birbirine düşürdü

Medya devleri birbirine girdi. Hüseyin Çelik'in katıldığı canlı yayında isim vermeden eleştirdiği sunucuyu Hürriyet'in deşifre etmesi üzerine Sabah, Hürriyet'e adeta savaş açtı.
AK Parti sözcüsü Hüseyin Çelik geçtiğimiz günlerde Beyaz TV'de isim vermeden hedef aldığı sunucunun kıyafetiyle ilgili "Böyle kıyafet olmaz" açıklamasında bulunmuş ve söz konusu kıyafet için "Dünyada kabul edilemez" ifadesini kullanmıştı.
Bu açıklamaların ardından Hürriyet, bu ismin ATV'de "Veliaht" programının sunucusu Gözde Kansu olduğunu yazdı. Bu haberlerden sonra Kansu'nun işine son verildiği medyada yer aldı.
Sevilay Yükselir, ATV yöneticileriyle yaptığı görüşmede Kansu'nun işine son verildiğini öğrendiğini Twitter'da paylaştı. Yükselir'in duyurduğu bu haberin ardından gözler ATV yönetimine çevrildi.
ATV yönetimi yaptığı resmi açıklamada sunucunun işine son verilmesinin Hüseyin Çelik'in açıklamalarıyla ilgili olmadığı, performans beğenilmediği için Kansu'nun kovulduğu bildirildi.
Sabah internet sitesinde de manşetten Hürriyet'i hedef alan haberlere yer verildi.
Hürriyet de bugün Ayşe Arman'ın röportajını patlattı. Arman, görevine son verilen Gözde Kansu ile bir söyleşi yaptı, kovuluşuyla ilgili çarpıcı iddiaları yayınladı.
Bu arada iki medya devinin kavgasına Star da manşetten verdiği haberle dahil oldu.
Medyadaki bu kavganın daha çok süreceği tahmin ediliyor.
İşte o haberlerden bazı örnekler;



YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)