BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeclis Başkanı Kurtulmuş'tan İçişleri Bakanı Yerlikaya'ya ziyaret----

Meclis Başkanı Kurtulmuş'tan İçişleri Bakanı Yerlikaya'ya ziyaret

Meclis Başkanı Kurtulmuş'tan İçişleri Bakanı Yerlikaya'ya ziyaret
01 Ekim 2023 - 18:19 www.finansgundem.com

TBMM Başkanı Kurtulmuş ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı ziyaret etti. Geçmiş olsun dileklerini ileten ikili Yerlikaya'dan saldırıya ilişkin bilgi aldı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı ziyaret ederek, Ankara'daki terör saldırısı dolayısıyla geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile ziyaret ettiği Bakan Yerlikaya'dan, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önündeki saldırı girişimine ilişkin bilgi aldı.

Yaralanan polisler Alim Reis Demirel ve Erkan Karataş için acil şifalar dileyen ve geçmiş olsun dileklerini ileten Kurtulmuş, saldırı girişiminin, polislerin dikkati ve kahramanca verdiği mücadeleyle önlendiğini belirtti.

Terör saldırısını şiddet ve nefretle kınadığını vurgulayan Kurtulmuş, yıllardır terörle mücadele etmiş, teröre karşı her alanda başarı kazanmış olan bir milletin evlatları olarak, terörle, teröristle ve arkasındaki bütün unsurlarla mücadelenin, her hal ve şart altında sonuna kadar devam edeceğinin mesajını verdi.

Ziyarette, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı, Ankara Valisi Vasip Şahin, İçişleri Bakan yardımcıları Bülent Turan, Mehmet Aktaş, Mehmet Sağlam, Münir Karaloğlu, TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Ahmet Kendir, Ankara Emniyet Müdürü Engin Dinç de yer aldı.

Bayraktar: Türkiye artık uyandı

Terör saldırısında yaralanan polislerle ilgili açıklama

Ankara'daki büyükelçilerden 'canlı bomba' tepkisi

Meclis Başkanı Kurtulmuş: Terör saldırısının bugün yapılması tesadüf değil

Cevdet Yılmaz: Huzur ve güven ortamı bozulamayacak

Siyasi partilerden Ankara'daki terör saldırısına tepki