BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriMadenciler bu fiyattan Bitcoin satmak istemiyor----

Madenciler bu fiyattan Bitcoin satmak istemiyor

Madenciler bu fiyattan Bitcoin satmak istemiyor
08 Nisan 2021 - 12:26 www.finansgundem.com

Bitcoin madencileri rekor miktarda birikim yapıyor. Madenciler, şubat başından bu yana mevduatlarına 5.000 BTC eklediler ama satmıyorlar.

Bitcoin (BTC) madencileri ürettikleri varlıkları daha yüksek fiyatlar için mi saklıyor? Madencilerden borsalara yapılan transferler mart ortasından bu yana yaklaşık yüzde 40 düştü.

Glassnode'a göre madencilerin borsalardan çıkardıkları BTC tutarı, mart ayının sonundan bu yana arttı. Şubat ve mart ayının başlarında satışlar ise düzenli olarak azaldı.

Glassnode CTO'su Rafael Schultze-Kraft, madenci adreslerinden gelen verilerin madencilerin birikim yaptığına işaret ettiğini söyledi. Madencilere ait harcanmamış arzın, ocak ayında keskin bir düşüş gördükten sonra artmaya başladığını belirtti.

Şubat ayından bu yana, Bitcoin'in harcanmamış arzına yaklaşık 5.000 yeni üretilmiş BTC eklendi ve toplam 1 milyon 765 bin Bitcoin'e ulaşıldı.

Madenci cüzdanlarından borsalara yapılan doğrudan transferler de son haftalarda önemli ölçüde düştü. Mart ortasında yaklaşık 450 BTC olan 30 günlük hareketli ortalamadan bugün 275 BTC'ye gerileme geldi.

Schultze-Kraft, Bitcoin madencilerinden gelen verileri yorumladı. 6 Nisan'da saniyede 178 exahash günlük ortalama yakalanırken tüm zamanların en yüksek seviyesi elde edildi. Bitcoin madencilik zorluğu da rekor seviyelere ulaştı.

Madenci gelirlerinin de yaklaşık bir yıl içinde yüzde 300 arttığını ve şu anda yedi günlük hareketli ortalamanın yaklaşık 60 milyon doların üzerine çıkarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını paylaştı.

Madencilerin şu anda nakde geçmek için sebepleri yok. Satış yapma veya birikim konusunda geri adım atma emaresi bulunmuyor.

Halka açık en büyük dört Bitcoin madencilik şirketine ait hisse senetlerinin 12 ayda yüzde 5.000 arttığı ve spot BTC fiyatlarının aynı dönemde yüzde 900 yükseldiği tespit edildi.

Bitcoin 57,000 dolar düzeyine geriledi

Bitcoin ile kimyasal silah almaya çalıştı! 12 yıl hapse mahkum oldu

NBA devinden Bitcoin kararı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)