BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriKripto parayla tatil dönemi----

Kripto parayla tatil dönemi

Kripto parayla tatil dönemi
05 Temmuz 2021 - 15:54 www.finansgundem.com

Pavilions Hotels & Resorts kripto kabul eden ilk küresel butik otel zinciri oldu

FİNANSGUNDEM.COM-DIŞ HABERLER SERVİSİ

The Pavilions Hotels & Resorts, sürekli gelişen dijital para dünyasında, otel rezervasyonları için herhangi bir ülkeden kripto para kabul eden ilk küresel butik otel grubu oldu. Bu gelişmeyle birlikte turizm sektöründe yeni bir kapı açılmış oldu.

Pavilions Hotels & Resorts, Coindirect ile kurduğu ortak altyapı aracılığıyla müşterilerin Bitcoin, Ethereum ve diğer 40 sanal para birimiyle 7/24 güvenli bir şekilde ödeme yapmalarına imkan sağladı.

İşbirliği sonrası konuşan Coindirect CEO'su ve Kurucu Ortağı Jesse Hemson-Struthers, "Konuklar, rezervasyon sırasında bulundukları para birimine ve konuma bağlı olarak seçtikleri kripto para biriminde ödeme yapmanın avantajını kullanabilir” dedi.

The Pavilions Hotels & Resorts'un Kurucusu ve Sahibi Gordon Oldham ise, dijital dünyaya adım atmaktan gurur duyduklarını belirterek, “Müşterilerimize hızlı, güvenli ve esnek ödeme planları sunuyoruz” dedi

Ayrıca Phuket ve Niseko tatil köylerinde satışa sunulan Pavilions Residences’de de mülk satışı için kripto para birimleri kabul edilecek.

Finansgundem.com’un yaptığı derlemelere göre, kripto para birimleri aracılığıyla yapılan ödemeler, 07 Temmuz 2021'den itibaren her otelin rezervasyon merkezi aracılığıyla doğrudan rezervasyonlar için mevcut olacak ve yakında web sitesi rezervasyon motorlarında da işleme açılacak.

50 yıl sonra kripto paralar ne olacak?

Powell dijital dolar için ön araştırma yapıyor

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)