BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaPowell dijital dolar için ön araştırma yapıyor----

Powell dijital dolar için ön araştırma yapıyor

Powell dijital dolar için ön araştırma yapıyor
05 Temmuz 2021 - 08:02 www.finansgundem.com

Fed Başkanı Powell, Mayıs ayında Coinbase CEO'su Brian Armstrong ile bir araya geldi

Kripto paralara çok sıcak bakmayan ve kar para aklama mekanizması olarak gören Fed Başkanı Jerome Powell’ın, 11 Mayıs'ta kripto para borsası başkanı Coinbase Global Inc. ile bir araya geldi ve bir gün sonra kripto savunucusu Christopher Giancarlo ile görüştüğü ortaya çıktı. Powell'ın Coinbase CEO'su Brian Armstrong ve ABD Temsilciler Meclisi eski Başkanı Paul Ryan ile yüz yüze görüşmesi 30 dakika sürdü.

ABD'nin en büyük kripto borsası Coinbase'in bu yılın başlarındaki ilk halka arzı, kriptonun yatırım yapan ana akım haline getirdiği teorilerini güçlendirdi.

Powell'ın 12 Mayıs'ta ABD Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu eski başkanı ve Dijital Dolar Projesi direktörü Giancarlo ile yaptığı görüşme de 30 dakika sürdü.

Toplantılar, Fed'in dijital dolar ile daha fazla ilgilenmeye başladığı şeklindeki yorumlara neden oldu.. Fed, bu yaz merkez bankası dijital para birimleri hakkında bir tartışma belgesi yayınlayacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)