BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriKripto paralarda toparlanma çabası----

Kripto paralarda toparlanma çabası

Kripto paralarda toparlanma çabası
21 Mayıs 2021 - 08:17 www.finansgundem.com

Kripto paralar toparlanma çabalarını sürdürüyorlar

Kripto paralar Çin'in finans kuruluşları ve ödeme şirketlerinin kriptolarla ilişkili hizmetler vermelerini yasaklama kararı sonrası yaşanan sert satıştan toparlanma çabalarını sürdürüyorlar.

ABD'de Biden yönetiminin 10 bin doların üzerindeki kripto para işlemlerinin gelir idaresi kurumu IRS'e bildirilmesine yönelik bir düzenleme teklif edeceğinin açıklanması kripto paralarda toparlanmayı frenlese de Tesla CEO'su Elon Musk'ın Dogecoin’de satış yapmadığını ve yapmayacağını duyurması kripto paralara destek verdi.

Bu sabah Bitcoin fiyatı 24 saat öncesine göre yüzde 3,3 artışla 40675,34 dolar, Ethereum yüzde 9778 artışla 2802,51 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Analistler, Bitcoin fiyatının 50 günlük ortalamasına geldiğini, bu seviyenin aşılıp aşılamayacağını yön üzerinde belirleyici olacağını belirtiyorlar. 40 bin 500 dolar seviyesinin aşılması halinde 45 bin dolar seviyesinin hedefleneceğini ifade eden analistler, 50 günlük ortalamanın geçilememesi halinde destek olarak ise 38 bin doları işaret ediyorlar.

Dolar ve euro haftayı kapatırken sakin

ABD'den küresel asgari kurumlar vergisi teklifi: En az  olmalı

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Uzay21 Mayıs 2021 16:57

    Kripto para piyasalarında yapılan aynı bizim borsamızda yapılan bir benzeri düşükten para babaları topluyor sonra tavana çıkartıp satıyor.Sonra küçük yatırımcıyı bezdirip ellerinden alıyor.Bu filim uzun zamandır sergileniyor.Çok insan perişan oldu.Bu noktaya nereden geldik.İnsanlar birşeyler sahip olmak istiyor fakat gelirler berbat ekonomi berbat fiyatlar iki üç katı.Ayrıca birde açgözlü insanlar var herşeye sahipler bu dünyada da batışlar dolandırılmalar mevcut.Uyanık olmak şart.