BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriKripto para kullanımında patlama olur mu?----

Kripto para kullanımında patlama olur mu?

Kripto para kullanımında patlama olur mu?
11 Mart 2021 - 14:52 www.finansgundem.com

Goldmans Sachs, kurumsal müşterilerinin yoğun şekilde Bitcoin yatırımı yapma ve sahiplenme talebine yetişmeye çalışıyor.

ABD’nin en büyük yatırım bankalarından Goldman Sachs Yönetim Kurulu Başkanı ve COO John Waldron dijital para kullanımı için, “Müşterilerin bu konudaki talepleri artıyor. Yapılacak regülasyonlar sınırlı. Biz bu konuda tam uyumluyuz ve konuyla ilgilenmeye devam ediyoruz” dedi.

Goldman Sachs kısa bir süre önce kripto para birimi alım-satım masasını yeniden açmış ve bu ay da Bitcoin vadeli işlemlerini devreye almıştı.

Bitcoin ETF konusunda da araştırma yaparken, dijital varlık saklanması konusunda ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu SEC’den bilgi talep eden banka, kurum ile müşteriler için dijital varlıkları elinde bulundurma ve kamuya açık bilgilendirme talep eden broker-satıcıların nasıl düzenlenmesi konusunda ortak çalışma yapıyor.

Pandemiyle birlikte dünya çapında birçok kullanıcı internet üzerinden hem alışveriş hem de işlem yapmaya başladı ve online işlemlerin rakamlarında çok ciddi artışlar görüldü. Waldron’a göre bu gidişat devam edecek ve bu sayede de dijital para kullanımında büyük patlama yaşanacak.

Pandemi dijital dönüşümü ciddi şekilde hızlandıran bir etken oldu. Yakın gelecekte daha fazla dijital ticaret ve dijital para kullanımı olacağı konusunda hiçbir şüphemiz yok.

Bitcoin’de yükseliş sinyalleri

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)