BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriKredi kartının yerini alacak ödeme halkası----

Kredi kartının yerini alacak ödeme halkası

Kredi kartının yerini alacak ödeme halkası
14 Ekim 2020 - 14:33 www.finansgundem.com

Tasarım gurusu Philippe Starck, kredi ve banka kartlarını, toplu taşıma kartlarını ve kartvizitleri depolayan akıllı bir yüzük tasarladı

FINANSGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Icare Technologies isimli start-up şirketiyle işbirliği içinde üretilen ve 'Aeklys by Starck’ adı verilen yüzüğün fiyatı, 240 euro. Yüzüğe kredi ve banka kartları, toplu taşıma kartları ve kartvizitler yüklenebilecek.

Yüzüğü şarj etmeye gerek yok ve NXP’nin güvenlik teknolojisini kullanıyor. Bu teknolojide veri şifrelemesi ve hırsızlığa karşı deaktivasyon sistemi bulunuyor.

Finextra’nın haberine göre Starck, “Aeklys by Starck, bu kadar büyük bir gücü ve hizmeti sığdırabileceğimiz en küçük boyutta tasarlandı. Yüzüğün imkanları sonsuz ve tek limit kendi hayal gücümüz” dedi.

Icare Technologies erişim kontrolü, sadakat programları ve park ödemeleri gibi alanlarda da eklemeler üzerinde çalışıyor. Şirketten yapılan açıklamada, yeni özelliklerin yüzüğe otomatik olarak yükleneceği söylendi.

2020’nin 7 büyük teknoloji trendi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)