BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaAraştırmaİşte ölüm riskini azaltan 7 sağlıklı alışkanlık!----

İşte ölüm riskini azaltan 7 sağlıklı alışkanlık!

İşte ölüm riskini azaltan 7 sağlıklı alışkanlık!
21 Temmuz 2022 - 14:07 www.finansgundem.com

ABD'nin Houston şehrindeki Teksas Üniversitesi’nde görevli bilim insanları, hastalıklara yakalanma riskini yarı yarıya azaltan ve genetik hastalıkların bile önüne geçebilecek rahatsızlıkları düşüren “sağlıklı alışkanlıkları" paylaştı.


ABD'de bilim insanları, kalp krizi riski başta olmak üzere birçok hastalık ve sağlık sorunu riskini yüzde 50 indirmenin formülünü bir araştırma ile ortay koydu.

Araştırmacılar, ABD’de yaşayan orta yaşlı 11.500 kişiyi yaklaşık 30 yıl boyunca inceledi. Bu kişilerin yaşam tarzlarının kalp krizi riskini ne kadar etkilediğini mercek altına alan uzmanlar 7 farklı alışkanlığın önemine değindi.

Tespit edilen bu 7 alışkanlık hakkında Amerikan Kalp Derneği, “Yaşamın Basit 7’lisi” adını verdi. Bu alışkanlıkları ve egzersizleri düzenli olarak yapan kişilerin genetik riskleri de bertaraf edebileceği söylendi.

ÖMRÜ UZATAN 7 ALIŞKANLIK

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)