BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro Ekonomiİngiltere'de "akıllı vergi indirimleri" uygulanacak----

İngiltere'de "akıllı vergi indirimleri" uygulanacak

İngiltere'de akıllı vergi indirimleri uygulanacak
27 Şubat 2024 - 08:04 www.finansgundem.com

İngiltere Maliye Bakanı Hunt açıklanacak Bahar Bütçesi'nde "akıllı vergi indirimleri" uygulayacak

İngiltere Maliye Bakanı Jeremy Hunt, Muhafazakar Parti'deki meslektaşlarına önümüzdeki hafta açıklanacak Bahar Bütçesi'nde büyümeyi teşvik eden ve çalışmayı ödüllendiren "akıllı vergi indirimleri" uygulayacağını söyledi.

Tek Ulus Muhafazakârları olarak bilinen bir gruba hitap eden Hunt, mali eşantiyonların geçtiğimiz Kasım ayında yapılan Sonbahar Açıklamasında ortaya konan ile aynı ölçekte olmayacağını, çalışan vergilerinde kesintiler yapılacağını ve işletmelerin yatırım maliyetlerini vergi faturalarından mahsup etmelerine olanak tanıyan bir programın kalıcı olarak uzatılacağını söyledi.

Konuyla ilgili bilgi sahibi bir kişiye göre Hunt, İlkbahar Bütçesinin Sonbahar Açıklamasında belirlenen temanın bir devamı olacağını söyledi.

İktidardaki Muhafazakâr Parti, bu yılın sonunda yapılması beklenen genel seçimler öncesinde yapılan anketlerde muhalefetteki İşçi Partisi'nin gerisinde kaldığı için seçmenleri yanına çekmek için mücadele ediyor. Hunt, Birleşik Krallık'ın vergi yükünün azaltılmasını isteyen partisinin sağ kanadının baskısı altındayken, diğer bakanlık bütçeleri pahasına vergileri azaltmaya yönelik söylentiler, IMF de dahil olmak üzere bazı ekonomistlerin eleştirilerine neden oldu.

Kızıldeniz'deki saldırılar İngiltere'de işletmelerin yüzde 37'si etkiledi

 

İngiltere'de "yakıt yoksulluğu"

 

İngiltere'nin bütçe fazlası beklentilerin altında kaldı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)