BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiltere'de "yakıt yoksulluğu"----

İngiltere'de "yakıt yoksulluğu"

İngiltere'de yakıt yoksulluğu
23 Şubat 2024 - 10:21 www.finansgundem.com

İngiltere'de tüketicilere enerji faturalarının yüzde 12 oranında düşeceği bildirilirken, 6 milyon hanenin gelirlerinin yüzde 10 veya daha fazlasını enerjiye harcamak olarak tanımlanan "yakıt yoksulluğu" içinde olacağı uyarısında bulunuldu.

Toptan gaz ve elektrik fiyatlarındaki düşüşün ardından İngiltere'nin hane halkı enerji fiyat tavanı nisan ayında yüzde 12 oranında düşecek.

İngiltere'nin enerji düzenleyicisi Ofgem, nisan-haziran dönemi için tipik bir hane için yıllık 1.928 GBP olan fiyat üst sınırını 1.690 GBP olarak belirledi.

Bu, 1.216 Sterlin olduğu Mart 2022'den bu yana en düşük tavan seviyesi. Bununla birlikte, 2021 kışında toptan satış fiyatlarının yükselmesiyle başlayan enerji krizinden önce 1.200 GBP'nin altında olan tipik seviyelerin üzerinde kalmaktadır.

Yakıt yoksulluğu yardım kuruluşu National Energy Action, nisan ayından itibaren 6 milyon hanenin - gelirlerinin yüzde 10 veya daha fazlasını enerjiye harcamak olarak tanımlanan  "yakıt yoksulluğu" içinde olacağı uyarısında bulundu.

İngiltere'nin bütçe fazlası beklentilerin altında kaldı

 

İngiltere'de perakende satışlarda son üç yılın en büyük artışı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)