BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHükümetten kadınlara 500 TL maaş!----

Hükümetten kadınlara 500 TL maaş!

Hükümetten kadınlara 500 TL maaş!
07 Mart 2013 - 12:30 www.finansgundem.com

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Hak-İş'in Kadın Emeği Buluşması toplantısında konuştu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Hak-İş'in Kadın Emeği Buluşması toplantısında konuştu. Erdoğan kadın işçilere seslendi ve annelere iki ayda bir 500 TL destek verdildiğini açıkladı.
Başbakan Erdoğan, "Ben ekonomi tahsili gördüm. Ekonomide başarının sırlarını anlatırken emek, sermaye, üretim, tüketim derler. Ben tek unsurun insan olduğunu söylüyorum. İnsan varsa emek, sermaye, yatırım vardır. " dedi.
EN AZ 3 ÇOCUK DA ISRARLI

Dünyada yaşlanma var. Ben en az 3 tane çocuktan yanayım. Bunu sorun haline getirmeyin. Bu başarılması övünülmesi gereken birşeydir. Ülkelerin kalkınmasında en önemli unsur dinamik genç nüfustur. Biz de yaşlanmaya doğru gidiyoruz. Bunun önüne geçmek için tek dayanağımız sizsiniz. Sağ olasın. Bakınız bir bayan oradan 5 diyor.
EKONOMİ DE MAŞALLAH
Ekonomide maşallah… Bak 10 diyor biri. Çok zengin… Ben ekonomi tahsili gördüm. Ekonomide başarının sırlarını anlatırken emek, sermaye, üretim, tüketim derler. Ben tek unsurun insan olduğunu söylüyorum. İnsan varsa emek, sermaye, yatırım vardır. Şu anda 30 yaş altıyız ama yaşlanıyoruz. Kadının hak mücadelesini destekliyoruz, destekleyeceği

İKİ AYDA 500 TL VERİYORUZ
Kadınların iş ve hak mücadelesinde küresel dayanışmayı yüceltiriz. Cennet annelerin ayakları altındadır. Ben annemin ayaklarının altını öptüm. Öptürmek istemezdi ben anacığım ben cennetin kokusunu alıyorum derdim. İki ayda bir 500 TL veriyoruz. Niye? Destek olsun diye.
Bugüne kadar TC tarihinde böyle bir iktidar var mı? Bunu sadece biz yaptı.
Okuyan çocuklara parasal destek veriyoruz. Bu desteği anneye veriyoruz. Verdiğimiz değer nedeniyle. Anne onu sigaraya harcamaz, alkole de harcamaz. Çocuğuna harcar...
KADINLAR SİYASETTE ÖNEMLİ ROL OYNAMALI
Bir kadının hislerini en iyi anlyacak olan yine bir kadındır. Erkeklerin egemen olduğu eşitsizliğin egemen olduğu dünyaya ancak anneler ve kadınlar bir proje üretebilir. Kadınların örgütlü mücadelesini çok ama çok önemsiyorum. Haklarınızı siz alacaksınız, bundan endişe etmeyin. Bize düşen sizinle dayanışma içinde olmaktır, yol üzerindeki engelleri kaldırmaktır.Biz kadınlar için çözüm üreten değil, kadınlarla birlikte çözüm üreten bir iktidarız. Biz kadınlar için mücadele eden değil, kadınlarla birlikte mücadele eden bir iktidarız.Kadınların siyasette önemli rol almasını hep destekledim ve başardım da. İstanbul'da kadınlarla nasıl başarılı olduysak Türkiye'yi büyütmede de hep kadınlarla birlikte yürüdük.
262 KİŞİYE ÖDENEK SAĞLANDI
Şu ana kadar 262 bin kardeşimize ödeme yapıyoruz Siyasette iş hayatında istihdamda kadınlara zemin hazırladık. Şiddet mağduru hanım kardeşlerimize sahip çıktık. Şiddeti önlemeye karşı önemli düzenlemeler yaptık. Şiddet nedeniyle evini terk etmek zorunda kalanlara "sevgi evleri" açtık. Kadınların ve annelerin haklarını elde ettikleri toplumun bireyleri umut dolu toplum meydana getireceklerdir.

DEVLETİN İŞÇİSİNE BORCU OLUR MU?
Yıllarca bu ülkede kaynağında para kesildi. 13,5 katrilyon. Niye kestiler? Memurun maaşını işçinin maaşını ödeyemiyorlardı. Biz geldik ödedik. Devlet memuruna işçisine borçlu olur mu?13,5 katrilyonu işçiye memura biz ödedik. Konut Edindirme Yardımı adı altında para kestiler. Seni ev sahibi yapacağız diye kandırdılar. Şu ana kadar 3,5 katrilyon bu parayı geri ödedik. Adil bir devlette bu olamaz
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)