BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHepsiburada’dan karne hediyesi seçenekleri ----

Hepsiburada’dan karne hediyesi seçenekleri 

Hepsiburada’dan karne hediyesi seçenekleri 
18 Ocak 2024 - 11:25 www.finansgundem.com

Hepsiburada, oyuncaktan teknolojiye, hobi ve spor ekipmanlarından giyime, kitaptan müzik aletlerine birçok farklı kategoride karne hediyesi seçenekleri sunuyor.

Hepsiburada, karne hediyesi için farklı seçenekleri müşterileriyle buluşturuyor. Karne hediye seçeneklerinin en başında özellikleri ve farklı fiyat aralıklarındaki cep telefonu modelleri, tabletler ve akıllı saatler yer alıyor. Bluetooth kulaklıklar da teknoloji meraklısı çocuklar için bir hediye alternatifi olarak öne çıkıyor. Oyun oynamayı seven çocuklar için ise platformda oyun bilgisayarı, oyun konsolu, oyun koltuğu, oyun kulaklığı, oyun mouse’u, oyun klavyesi gibi ürünler bulunuyor. Bunların yanı sıra, platformda klasik ve popüler oyun ve oyuncak markalarının ürünleri de karne hediyesi olarak ön plana çıkıyor. 

Platformda, çocukların sevdiği karakterlerin baskılı olduğu tişörtler, sweatshirtler ve pijamalar da yer alıyor. Ayrıca, jean, spor ayakkabı, çanta ve saatler de çocukların tarzını yansıtacak karne hediyeleri arasında bulunuyor. Alışverişi kolaylaştırmak için platform, karne hediyesi kategorisi altında, yaş gruplarına, cinsiyetlere, markalara, fiyat aralıklarına, değerlendirme puanlarına göre filtreleme seçenekleri de sunuyor. 

Platform, karne hediyesi alışverişinde, hızlı teslimat, kapıda iade ve güvenli ödemenin yanı sıra 'Hemen Al Sonra Öde' hizmeti Hepsiburada Limiti ile alışveriş tutarının kart limitinden düşmeden taksit-taksit ödeme imkanı gibi avantajlar da sağlıyor.

Hepsiburada’nın 2023 Alışveriş Trendleri Raporu

 

Hepsiburada’da iPhone 15’e 3500 TL indirim fırsatı

 

Hepsiburada’dan yeni yıla özel hediye önerileri

 

Hepsiburada yılın üçüncü çeyreğinde 6 büyüdü

 

Hepsiburada’dan hanehalkı bütçelerine 4 milyar TL’lik tasarruf

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)