BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHepsiburada’dan yeni yıla özel hediye önerileri ----

Hepsiburada’dan yeni yıla özel hediye önerileri

Hepsiburada’dan yeni yıla özel hediye önerileri
11 Aralık 2023 - 12:40 www.finansgundem.com

Hepsiburada, teknoloji, moda, küçük ev aletleri gibi birçok kategorideki ürünler ile yeni yıla özel hediye önerileri sunuyor.

Her gün birçok markaya ait milyonlarca ürünü kullanıcılarına sunan Hepsiburada’da yılbaşı heyecanı başladı. Hepsiburada, yeni yıla girerken evini  renklendirmek isteyenlere birçok farklı seçenek sunuyor. Dekorasyon tutkunları için şık ve trend ev dekorasyon ürünleri, özel kutlamalar için tasarlanmış sofra takımları ve yılbaşı ağacı süsleri gibi birçok alternatif Hepsiburada kullanıcılarını bekliyor.

Ayrıca, teknoloji, moda, aksesuar, küçük ev aletleri, kitap ve oyuncak gibi kategorilerdeki  hediye seçenekleri de Hepsiburada’da sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için alternatifler arasında yer alıyor.

Teknolojiden, küçük ev aletlerine ve ev dekorasyonuna kadar binlerce seçenek

2024 yılına yeni umutlarla girerken, sevdiklerini mutlu etmek isteyenler Hepsiburada’da her zevke ve her keseye uygun hediye bulabiliyor. Yılbaşı için alışveriş listesi yapanlar, teknoloji kategorisinde bilgisayardan cep telefonuna bluetooth kulaklıklardan akıllı saatlere kadar pek çok alternatifin bulunurken, ev kategorisinde ise blenderdan kahve makinesine, şarjlı süpürgeden, ütüye kadar yüzlerce farklı hediye seçeneği Hepsiburada’dan alabiliyor. Yeni yılda sevdiklerini küçük hediyelerle mutlu etmek isteyenler için de  yeni yıl temalı aksesuarlar, mumlar, yastık gibi  mekanlara neşe ve enerji katan hediye alternatifleri de öne çıkıyor.

Moda, kozmetik ve sağlıklı yaşam tutkunlarına hediye alternatifleri Hepsiburada’da

Ayrıca pek çok moda markasının giyim, ayakkabı ve çanta ürünlerinin yanı sıra  sağlıklı yaşam ve kozmetik ürünleri Hepsiburada’da mevcut. Çocukların hayranı olduğu oyuncakların veya çizgi film kahramanlarının ürünlerinin yanı sıra kazaklar, eldivenler, gömlekler, pantolonlar ve şık elbise modelleri de hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

Hepsiburada yılın üçüncü çeyreğinde 6 büyüdü

 

Hepsiburada’dan hanehalkı bütçelerine 4 milyar TL’lik tasarruf

 

Hepsiburada’dan 11.11’de 2 milyar TL satış

 

Hepsiburada’da "Efsane 11" indirimleri başladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)