BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatFibasigorta'da üst düzey görevlendirme----

Fibasigorta'da üst düzey görevlendirme

Fibasigorta'da üst düzey görevlendirme
26 Haziran 2023 - 14:07 www.finansgundem.com

Fibasigorta’da Salih İleri, HDI Fibaemeklilik’te yürüttüğü Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini, Fibasigorta’da da sürdürecek.

Dijital sigorta alanında sektöre giriş yapan Fibasigorta’da yeni bir görevlendirme gerçekleşti. HDI Fibaemeklilik’te Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Salih İleri, Fibasigorta’da da Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. İleri, HDI Fibaemeklilik’teki görevine ek olarak, Fibasigorta’nın da mali işlerini yürütmeye devam edecek.

Salih İleri kimdir?

Salih İleri, lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü’nde, yüksek lisans eğitimini ise Galatasaray Üniversitesi Finansal Ekonomi Bölümü’nde tamamladı. Eğitiminin ardından 1999 yılında Garanti Bankası Teftiş Kurulu’nda Müfettiş olarak başladığı kariyerine 2007 – 2009 yılları arasında Garanti Bankası Teftiş Kurulu Başkanı olarak görevine devam eden İleri, daha sonra 8 yıl boyunca Garanti Emeklilik Mali İşler Birim Müdürü olarak görev yaptı. 2017 yılı Ekim ayından bu yana HDI Fibaemeklilik Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine devam eden İleri, 2023 yılının Şubat ayında Fibasigorta’da da Mali İşlerden  Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına getirildi.

Fibasigorta’da iki üst düzey atama

 

HDI Sigorta ile Fibabanka’dan güçlü ortaklık

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)