BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisEY'e Avrupa’da En İyi Muhasebe Firması' ödülü----

EY'e Avrupa’da En İyi Muhasebe Firması' ödülü

EY'e Avrupa’da En İyi Muhasebe Firması'  ödülü
22 Aralık 2015 - 15:51 www.finansgundem.com

EY, birleşme ve satın alma, finansal durum tespit işlemleri alanında Avrupa’nın “en iyisi” seçildi

Dünyanın en büyük denetim ve danışmanlık şirketlerinden EY, 2015 yılında gerçekleştirdiği finansal durum tespit işlemleriyle “Avrupa’da En İyi Muhasebe Firması” ödülünü aldı. EY Kurumsal Finansman Bölümü, yüksek kaliteli ve sıra dışı müşteri hizmeti ile yöneticilerle güvenilir bir ilişki geliştirmesine istinaden bu ödüle layık görüldü. Böylece EY Kurumsal Finansman Danışmanlık Hizmetleri, son altı yılda beşinci kez Avrupa’nın en iyisi ödülünü kazanmayı başarmış oldu.

Birleşme ve satın almalar (M&A) sektöründe Avrupa’nın en prestijli ödülü olarak bilinen Mergermarket M&A Ödülleri töreni Londra’da gerçekleştirildi. Ödülü alan EY Türkiye Kurumsal Finansman Bölümü Ortağı ve EMEIA Stratejik Büyüyen Pazarlar Lideri Demet Özdemir konuyla ilgili şunları söyledi:

“Birleşme ve Satın Alma, gelecekte pazar lideri olmayı hedefleyen bütün şirketlerin büyümeyi hızlandırmak için başvurduğu en yaygın strateji olmaya başladı. Bu ödül, müşterilerimizin büyümelerine destek olma yolundaki çabalarımızın onlar tarafından takdir edildiğinin bir göstergesi niteliğinde. Biz de müşterilerimizin bu konudaki ilk tercihi olmaya ve pazar liderliğine yönelik yeni uygulamalar sunmaya devam edeceğiz.”

2015’te kamuoyuna duyurulan 544 işlemde danışmanlık hizmeti veren EY, törende Avrupa’nın en önemli birleşme ve satın alma işlemlerine öncülük etmesi bakımından takdir görmesinin yanı sıra, Mergermarket’ın kurumsal finansman muhasebe işlemleri hacim ve işlem değerleri sıralamasında da birinciliği aldı.
 
EY Kurumsal Finansman Hizmetleri Avrupa genelinde 38 ülkede 100’den fazla şehirde 5 bin 500 profesyonel çalışanı ile hizmet veriyor. Söz konusu ödül, EY’nin Avrupa’daki üstün hizmet kalitesini ön plana çıkarırken, EY Kurumsal Finansman Bölümü’nün 2015 yılında küresel çapta pek çok mega ölçekli anlaşmada danışmanlık hizmeti vererek üstün bir performans sergilediğini tescillemiş oldu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)