BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriEthereum'da güncelleme tartışması----

Ethereum'da güncelleme tartışması

Ethereum'da güncelleme tartışması
05 Ağustos 2021 - 12:50 www.finansgundem.com

Analistler, London güncellemesinin Ether fiyatını nasıl etkileyeceğini tartışıyor

Ethereum destekçileri, 5 Ağustos'ta gerçekleşmesi planlanan London hard fork'unun olası etkilerine ilişkin tartışıyor. Dün 2.450 dolarda seyreden Ether fiyatı, bugüne kadar yüzde 8,2 yükseliş yaşadı ve 2.772 dolara yükseldi.

Kripto para piyasasında yaygın olan bir şey de, önemli duyurular veya protokol güncellemeleri öncesi fiyatın yükselmesi, daha sonra ise erken davrananların kâr almasıyla birlikte yaşanan fiyat düşüşüdür.

Ethereum’un London hard fork'u, 2021 yılının en çok konuşulan olaylarından biri oldu. Bu nedenle fiyatın yalnızca yükseleceğini düşünmek, anonim analist Murfski'nin de belirttiği gibi hata olabilir.

Murfski'nin paylaştığı grafikte de görüldüğü gibi, analist Ether'in 3 bin dolara fırlayacağı varsayımı konusunda uyardı. Murfski'ye göre fiyatın 3 bin dolara ulaşmasını, güncelleme sonrası yaşanacak satışların ardından 2 bin dolara kadar gerileme izleyebilir. Henüz bir hareket izlenmese de, büyük gelişmelerin ardından tarihsel olarak yaşanan fiyat düşüşleri göz ardı edilmemeli diye uyarılırken, Murfski, şöyle belirtti:

Ben dip fiyattayken yükseliş bekliyordum. Fiyat yükselirken ise dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. İyi şanslar.

Hard fork'lar Ether fiyatını tarihsel olarak olumlu etkiledi

London hard fork'u sonrası Ether fiyatı için ne beklenmesi gerektiği hakkında, önceki güncellemelerin fiyatı nasıl etkilediği incelenerek fikir edinilebilir. Kripto para analisti Josh Olszewicz'e göre Ether fiyatı, büyük güncellemelerin ardından ortalama 80 günde pik yapıyor.

Kripto ekonomisti Ben Lilly'nin analizi de, Olszewicz'in bulgularını destekliyor. Ekonomiste göre Ether, güncellemelerin ardından gelen 30 günde ortalama yüzde 5,1, 60 günde yüzde 28,8, 90 günde ise yüzde 64,4 getiri sağlıyor.

Lilly, tarihsel performans nedeniyle Ether'in London güncellemesinin ardından değer kazanmayı sürdürebileceğini düşünüyor.

Risk sermayedarlarının tercihi Ethereum oldu

Ethereum'da tarih tekerrür mü edecek?

JP Morgan'dan varlıklı müşterilerine Bitcoin fonu

Jörg Ambrosius: Kripto para piyasasına düzenleme an meselesi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)