BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan AK Parti'de değişim sinyali----

Erdoğan'dan AK Parti'de değişim sinyali

Erdoğan'dan AK Parti'de değişim sinyali
18 Nisan 2024 - 15:21 www.finansgundem.com

Ak Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu toplantısında yerel seçim sonuçları ayrıntılarıyla ele alınırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bayrak değişimi mesajı verdiği öğrenildi.

AK Parti’de 31 Mart’ta yapılan yerel seçim sonrası ilk Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı gerçekleşti. MKYK toplantısında 31 Mart yerel seçiminin sonuçları, İsrail ile İran arasındaki gerilim, İsrail saldırıları altındaki Gazze’deki gelişmeler ve terörle mücadele operasyonları masaya yatırıldı.

PARTİ İÇİNDE YENİLENME

NTV'den Ahmet Örsoğlu'nun haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan MKYK'nın açılış konuşmasında uzun bir seçim değerlendirmesi yaptı.

AK Parti kaynaklarından edindiği bilgiye göre, sonuçların üzerinde dikkatle durulması gerektiğini belirten Erdoğan, "Bayrak değişimine gideceğiz. Bünyemizde gerekli değişimleri yapacağız." ifadesini kullandı. Erdoğan, yıl sonuna doğru yapılması planlanan kongrenin de parti içinde bir yenilenme fırsatı sunacağını söyledi.

Yönetim kademelerinde değişimin kongreden önce olabileceği de belirtiliyor.

EKONOMİYE YÖNELİK MESAJLAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında AK Parti seçmeninin sandığa gitmediğini ifade etti. Bu durumun altında yatan nedenin ortaya çıkartılması gerektiğini aksi halde sorunun süreceğini söylediği de öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında ekonomiye yönelik de mesaj verdi.

Fahiş artışlara değinen Cumhurbaşkanı, gerekli önlemlerin alınacağını ve yeni dönemde sıkı tedbirler getirileceğini belirtti.

Erdoğan mevcut ekonomi programının da süreceğini kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim değerlendirmesi

 

Erdoğan'dan dikkat çeken Özgür Özel açıklaması: Kapımız açık

 

Erdoğan: Dünyanın en büyük 11. ekonomisiyiz