BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDünya petrol kongresi İstanbul'da yapılacak----

Dünya petrol kongresi İstanbul'da yapılacak

Dünya petrol kongresi İstanbul'da yapılacak
20 Haziran 2014 - 00:02 www.finansgundem.com

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, 22.'si İstanbul'da düzenlenecek olan kongrenin ev sahipliğini Rusya'dan devir aldı

Bu yıl Moskova'da gerçekleştirilen 21. Dünya Petrol Fuarı kapsamında düzenlenen Dünya Petrol Kongresi'ne katılmak amacıyla Rusya'ya gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, 22.'si İstanbul'da düzenlenecek olan kongrenin ev sahipliğini Rusya'dan devir aldı.
Aynı zamanda 21. Dünya Petrol Kongresi'nin de kapanış töreni olan etkinlikte Taner Yıldız, Rusya Enerji Bakanı Aleksander Novak'dan bayrağı devir aldı.
15-19 Haziran tarihleri arasında Moskova'da gerçekleştirilen 21. Dünya Petrol Kongresi'ne 80'i aşkın ülkeden 5 binin üzerinde delegenin katılımı ile gerçekleştirildi. ?Büyüyen dünyaya sorumlu bir şekilde enerji sağlamak sloganıyla başlayan ve dünyanın önde gelen birçok petrol ve doğal gaz şirketini buluşturan kongrede, Türkiye'yi 22.Dünya Petrol Kongresi'nin ev sahibi sıfatıyla Türkiye Petrolleri temsil etti. 30 ülkenin petrol ve enerji bakanlarının yanı sıra dünyanın önde gelen uzmanları petrol ve doğalgaz sektörüne ilişkin sunumlar gerçekleştirdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)