BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDışişleri'nden Fransa'nın 'Ayrılıkçılıkla Mücadele' yasa tasarısına tepki----

Dışişleri'nden Fransa'nın 'Ayrılıkçılıkla Mücadele' yasa tasarısına tepki

Dışişleri'nden Fransa'nın 'Ayrılıkçılıkla Mücadele' yasa tasarısına tepki
04 Ekim 2020 - 23:35 www.finansgundem.com

Bakanlık tarafından yapılan yazılı açıklamada, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un, 9 Aralık'ta Bakanlar Kuruluna sunulacak olan, "Ayrılıkçılıkla Mücadele" yasa tasarısıyla Fransa’da "aydınlanmış bir İslam’ın oluşturulacağını" açıkladığı hatırlatıldı

Ermenistan’ın füze saldırısı hakkında Twitter hesabından bilgi veren Hacıyev, Ermenistan ordusunun Azerbaycan’ın kentlerine ve bölgelerine 8 füze fırlattığını, füzelerden ikisinin başkent Bakü’nün yakınında yer alan Hızı ve Apşeron bölgelerine isabet ettiğini ifade etti.

Hacıyev, “Ermenistan’ın Azerbaycan'daki sivil nüfusa ve sivil altyapıya yönelik füze saldırıları. İkinci en büyük şehir, Gence: dört füze artı misket mühimmatlı Smerç roketleri. Hızı ve Apşeron bölgesi: 300 kilometre orta menzilli iki füze. Mingeçevir: iki füze. Su deposu ve elektrik santrali” ifadelerini paylaştı.

​Başkent Bakü ve Hızı arasındaki mesafe 101 kilometre, Bakü ve Apşeron bölgesi arası ise 5-6 kilometre.

Karabağ'da Ermeni güçler ve Azerbaycan arasındaki gerilim, geçen hafta sonu bir kez daha tırmanmıştı.

Ermenistan da Azerbaycan da çatışmaları başlatanın karşı taraf olduğunu savunuyor. Çatışmalar nedeniyle olağanüstü hal ve seferberlik ilan eden her iki tarafın da kayıpları olduğu biliniyor.

Erivan ile Bakü, hukuken Azerbaycan’ın fiilense Ermeni güçlerin kontrolünde olan Dağlık Karabağ bölgesi nedeniyle on yıllardır anlaşmazlık içinde.

Ermenistan iki şehri daha vurdu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)