BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana Sayfaİnternet BankacılığıDenizbank Windows uygulaması çıktı----

Denizbank Windows uygulaması çıktı

Denizbank Windows uygulaması çıktı
20 Haziran 2013 - 09:56 www.finansgundem.com

Denizbank Windows 8 tablet ve Windows Phone ürün ailesindeki ürünleri piyasaya çıkmadan kullanmaya başladı

DenizBank Microsoft ile süren güçlü iş ortaklığı ile birlikte Windows 8 tablet ve Windows Phone ürün ailesindeki ürünleri piyasaya çıkmadan kullanmaya başladı ve Intertech’in geliştirdiği uygulamalar ile müşterilerinin hizmetine sundu. Teknolojiye yeni bir bakış açısı getiren Windows 8 çalışanların ve müşterilerin de büyük beğenisini kazandı ve verimlilik alanında DenizBank’a ciddi kazançlar sağladı.
FastPay
Kullanıcıların cep telefonları üzerinden para transferi yapabilmelerini sağlayan yenilikçi bir mobil ödeme çözümü.
SıraMatik
DenizBank müşterilerinin şubeye gitmeden önce randevu almasını sağlayan, şube yoğunluğu hakkında anlık bilgi veren ve müşteriye kazandırdığı zaman tasarrufu ile müşteri deneyimini yeni boyutlara taşıyan bir hizmeti.
DirekSatış
Sahada ürün satışı yapmayı ve gerekli belgelerin görüntüsünü alarak satışı tamamlamayı çok kolaylaştıran bir uygulama.
MyDenizBank
DenizBank yöneticilerinin cep telefon ve tabletleri üzerinden onay bekleyen süreçleri anında görüntüleyebilmeleri ve onaylamalarını mümkün kılan mobil çalışma ortamında süreç verimliliğini sağlayan uygulaması.
Uygulamalar Microsoft platformlarının sağladığı fark yaratan bir çok kurumsal özelliği kullanıyor. İş uygulamaları, kullanıcılar tabletleri için mağazaya bağlı kalmadan sideloading özelliği ile merkezi olarak dağıtabiliyorlar. Windows Phone’da ise banka kullanıcıları işletim sistemine özel company up özelliği ile telefonları içersindeki uygulamaya girerek şirketlerine özel ve kendi yetkilerindeki uygulamaları buradan indirebiliyorlar. DenizBank çalışanları uzun pil ömürlü, hafif ve şık tasarıma sahip tabletleri ile ofis dışında da müşterileri ile ofisteymiş gibi çalışıp uygulamalar üzerinden iş süreçlerini başlatabiliyor ve müşterilerine kazandırdıkları zaman tasarrufu ve verimlilik artışı ile müşterilerinin memnuniyetini artırıyorlar. Uygulamalar Windows 8 RT, Windows 8 Pro ve Windows Phone platformları üzerinde entegre bir şekilde çalışmasıyla Türkiye ve bölgedeki türlerinin ilk örneği uygulamalar oldu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)