BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana Sayfaİnternet Bankacılığı'Sekmeler arasında kaybolmaya son'----

'Sekmeler arasında kaybolmaya son'

'Sekmeler arasında kaybolmaya son'
31 Ekim 2013 - 17:21 www.finansgundem.com

Web tabanlı arama fonksiyonlarını finansal işlemlere taşıyan Fibabanka, internet bankacılığında kullandığı yeni uygulamayı tanıttı...

Fibabanka, internet bankacılığında web tabanlı arama fonksiyonlarını finansal işlemlere taşıyan ilk banka oldu. Bu yenilik sayesinde artık bankaların yönlendirmesiyle değil müşterilerin kendi tercihleriyle ilerleyebildiği bir bankacılık hizmeti sunduklarını belirten Fibabanka Genel Müdürü Bekir Dildar, “Hızlı hizmet stratejimizi internet bankacılığımıza da taşıyarak, kullanıcılara pratik bir sistem sunmayı hedefledik” dedi.

SANAL ŞUBEDE KAYBOLMAK, VAKİT KAYBETMEK YOK
Web tabanlı arama sistemini “Fibabanka Finans Editörleri Buluşması” etkinliği çerçevesinde tanıtan Dildar, web tabanlı arama fonksiyonu ile kullanıcılara tek bir kelime yazarak veya geçmiş işlemlerini aratarak istedikleri işlem adımına ulaşabilecekleri bir altyapı sağlandığını söyledi. Dildar, “Nasıl ki sinema biletinden lokanta seçimine kadar hayatın pek çok alanında web tabanlı arama yöntemini kullanılıyorsak; artık Fibabanka İnternet Bankacılığı’nda da sadece yapılmak istenen işlemin adı yazılarak hızla işlem yapılabiliyor” dedi.  

İNTERNET BANKACILIĞINDA BIR İLK
Yeni neslin hızlı bankası olma iddialarını internet bankacılığına da taşıdıklarını belirten Fibabanka Genel Müdürü Bekir Dildar, “Tüketiciler artık hızı ve kullanım kolaylığını herşeyin üstünde tutuyorlar. Biz de bu çerçevede attığımız adımla Fibabanka olarak teknolojik bir ilke imza atmış olmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.
Öte yandan, internet bankacılığını alışılmış şekliyle kullanmak isteyen müşteriler için de hızlı işlem yapılmasına yönelik bir yapı geliştirildiğini belirten Dildar sözlerine şöyle devam etti: 
“Alışkanlıklarını devam ettirmek isteyen  müşterilerimize, sayfa sayfa atlayarak işlem yapmak yerine aynı sayfada işlem kolaylığı sağlayan basit, yalın, fonksiyonel, hızlı bir yapı hazırlanmıştır. Fibabanka olarak hedefimiz daima müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmaktır. Bunları yaparken piyasadan farklı olarak müşterilerimiz İnternet Bankacılığı’ndan tüm işlemlerini ücretsiz gerçekleştirebiliyorlar.”

Toplantıda projeye sundukları teknolojik altyapı hizmeti ile ilgili bilgiler veren Microsoft Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Tolgar Elverici ise şu değerlendirmeyi yaptı:
“Microsoft Türkiye olarak tüketicilerin ve kurumların hayatını kolaylaştırmaya ve verimliliğini artırmaya yönelik çözümler sunuyoruz. Diğer birçok alanda olduğu gibi, hayatın hemen her alanında yer alan finansal hizmetler konusuna da Microsoft son derece geniş bir çözüm portföyüne sahip. Microsoft’un sunduğu çözümler, finans sektöründeki müşterilerimize teknolojiyle rekabet avantajı sağlayarak sundukları hizmetlerde bir adım öne geçmelerine yardımcı oluyor. Microsoft Türkiye’nin önemli iş ortaklarından biri olan Fibabanka, geliştirdiği internet bankacılığı modeliyle müşterilerine teknolojinin sağladığı avantajları çok daha kullanışlı bir biçimde sunuyor. Fibabanka’nın Microsoft teknolojileriyle hayata geçirdiği akıllı arama altyapısı, kullanıcıların internet bankacılığı kullanım alışkanlıklarını değiştirerek çevrimiçi bankacılık işlemlerini çok daha kolay ve verimli bir şekilde gerçekleştirebilmelerini sağlıyor. Microsoft Türkiye olarak bu projede yer almaktan mutluluk duyuyoruz ve Fibabanka ve VeriPark’a teşekkür ediyoruz.”
Projenin uygulamaya alınmasından sorumlu VeriPark Türkiye Genel Müdürü Aslı Derbent Özkan da proje sırasında izlenen süreçler ile dünyadaki internet bankacılığı trendleri ve projenin küresel resim içindeki önemini vurgulayan şu konuşmayı yaptı:
“Türkiye diğer Avrupa, Asya ve Amerika ülkelerine göre interneti kullanım penetrasyonu anlamında kat edecek yolu olmasına rağmen, internet bankacılığı alanında gerek fonksiyonların zenginliği gerekse de internet üzerinden müşterilerin alabildiği hizmetlerin çeşitliliği anlamında lider ülkelerden biri. Türkiye online finansal işlemler alanında artık pek çok ülkenin trend belirleyici olarak kabul ettiği ve takip ettiği bir pazar haline geldi. VeriPark ve  Fibabanka olarak birlikte geliştirdiğimiz akıllı arama altyapısı ile Türkiye internet bankacılığında  yeni bir dönem başlatmış olduk. Müşterilerin günlük hayatlarının ayrılmaz bir parçası olarak ilk başvurdukları fonksiyon olan arama, internet bankacılığına da uygulanmış oldu, böylece Fibabanka müşterileri menülerden işlem bulmak yerine aramaya kolayca yazarak işlemlerini tamamlayacaklar. ”
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)