BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisDemet Sabancı'dan dev satınalma----

Demet Sabancı'dan dev satınalma

Demet Sabancı'dan dev satınalma
23 Nisan 2013 - 10:37 www.finansgundem.com

Demsa Group, dünyaca ünlü moda markasının Türkiye'deki haklarını devraldı

Demet Sabancı'nın eşiyle birlikte kurduğu Demsa Group, dünyaca ünlü moda markası DKNY'nin Türkiye'deki haklarını devraldı. Artık mağazalar Demet Sabancı'dan sorulacak...
 Dünyanın en ünlü moda markalarından DKNY artık Türkiye'de yoluna Demet Sabancı ile devam edecek. Demet Sabancı Çetindoğan'ın eşi Cengiz Çetindoğan ile birlikte kurduğu Demsa Group, DKNY'nin Türkiye'deki mağazalarını ve bundan sonrası için mağaza açma haklarını devraldı. DKNY'nin şu an İstanbul'da Nişantaşı ve İstinye Park'ta mağazaları bulunuyor. 
5 YENİ MAĞAZA AÇACAK 
Wall Street Journal Türkiye'ye konuşan Demsa Group Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Çetindoğan, "Markanın Türkiye haklarını 3 hafta kadar önce devraldık. Bundan sonra Türkiye mağazalarını biz açacağız. Planlarımızda Türkiye'de 4 ya da 5 yeni mağaza açmak var. İstanbul dışına çıkmak da planlarımız arasında" dedi.
LÜKS MARKA AVCISI
Demsa Group perakende sektöründe özellikle de lüks segmentte birçok markanın Türkiye haklarına sahip. Harvey Nichols'ları bünyesinde barındıran Demsa, 1953 yılında Laura ve Bernard Ashley tarafından yaratılan Laura Ashley markasını da çatısı altında bulunduruyor. Grupta Charles&Keith'in yanısıra Longchamp, Kurt Geiger, Micheal Kors mono mağazaları da var. Guess'in de Türkiye temsilcisi olan Demsa ayrıca Brandroom mağazalarıyla da faaliyet gösteriyor. 
DKNY JEANS DESA'DA KALDI 
DKNY Türkiye'de, DKNY, Donna Karan ve DKNY Jeans olmak üzere farklı markalarla faaliyet gösteriyor. Donna Karan Jeans hala Melih Çelet'in kurucusu olduğu Desa'ya ait.
ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dümettü24 Nisan 2013 05:22

    demet hanım başarılarınızın devamını dilerim. demsa bir ekol. umarım bundan böyle DESA da klasik bol temettücü bir şirket olsun tıpkı diğer şirketleriniz gibi..

  • Cemalmızıkacı23 Nisan 2013 17:00

    Bende bekarsa demet sabancıyı almak istiyorum.