BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisCHP'de Eyüp için kuvvetli aday adayı----

CHP'de Eyüp için kuvvetli aday adayı

CHP'de Eyüp için kuvvetli aday adayı
04 Ekim 2013 - 17:35 www.finansgundem.com

Genç işadamı Mustafa Ceyhan, CHP’de siyaset yapmak istiyor… Hedefi de Eyüp Belediyesi'ne başkan olmak...

CHP’de yerel seçim hazırlığı titiz ve emin adımlarla sürüyor. Yetkililer, partide herhangi bir küskünlük ve dargınlık bulunmadığının altını çiziyor. Ana muhalefette parti içi gündemi artık CHP'den belediye başkanlığına soyunanlar belirliyor.
Aday adaylığı çok konuşulan isimlerden biri de ODTÜ İşletme Fakültesi mezunu, genç işadamı Mustafa Ceyhan. Isparta doğumlu, siyasi tecrübesi, hemşerisi Süleyman Demirel’in aktif yıllarına uzanan, 1989-1993’te DYP’de Baba’nın son Gençlik Kolları Başkanı olan Ceyhan, tecrübesini, vizyonunu CHP’de değerlendirmek istiyor.
CHP’den Eyüp Belediyesi başkan aday adayı olan Mustafa Ceyhan, Ankara Sigorta Yönetim Kurulu Üyeliği ve Akfen Holding’de Genel Müdürlük görevlerinde bulundu. Halen kendi şirketiyle inşaat ve gayrimenkul sektöründe hizmet veren Ceyhan’ın ismi Eyüp için CHP’de en kuvvetli adaylar arasında geçiyor.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)